Fehérje turmixból mennyit egy nap egy ilyen testalkathoz?
Figyelt kérdés
25 éves srác vagyok, 190 centi magas, 73 kg. BMI testtömeg index normál határnak az alján vagyok, elég vékony.
Ektomorf testalkatom van. Világ életemben rengeteget ettem de sosem tudtam elhízni.
Elkezdtem edzeni, célom a 85 kg testtömeg elérése, természetesen nem hájból.
Heti 3x edzem, figyelek az étkezésemre, napi 6x, 7x eszem a megfelelő ételeket, ezeknek alaposan utána jártam.
Kérdésem a következő:
Jelenleg minden reggel iszom fehérje turmixot, valamint edzés után.
De.. Segítene-e, vagyis jobban fejlődnék-e, ha mondjuk minden nap innék még 1, vagy 2 turmixot?
Hasznosulna a fehérje vagy egyszerűen csak távozna a szervezetemből? Van értelme többet fogyasztani vagy nincs ?
2014. szept. 24. 13:39
1/2 clint válasza:
max este, de az arany standard a reggel és edzés után, mível ilyenkor kell hirtelen...
2/2 anonim válasza:
Na figyu: aki beviszi a napi 2g x ttkg fehérjét sima szilárd kajából az is ugyanúgy fejlődik, mint az aki ennek egy részét tápkiegből fedezi. Ha pedig emeled a fehérjebevitelt, attól nem leszel izmosabb, csak drágábbat szarsz. Más dolog, ha megy mellé kox, mert az növeli a fehérjeszintézist, több épül be, de naturálban elég a 2g x ttkg fehérje. Ha ez neked megvan szilárd kajából és napi két shakkel, akkor felesleges további shake.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!