Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A "fehérjepor" tényleg ér...

A "fehérjepor" tényleg ér valamit vagy csak átverés?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem kipróbálom,vettem egy BioTech Nitro Gold Pro Enzy Fusion-t elég drágán,most edzés után pedig ittam belőle.Volt benne egy mérőpohár megtöltve,azt beleöntöttem kb.2,5dl vízbe és megittam.Nem volt jó íze és semmi különöset nem éreztem.Ez tényleg ér valamit,vagyis tényleg beviszek egy adaggal(30g) 22g fehérjét vagy csak átverés az egész?
2014. szept. 22. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor lenne szépvilág ha lehúznád a fehérjeport meg nem lennél éhes :D
2014. szept. 23. 00:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Fehérjeport ugyan nem használok, de ha beviszek 22g fehérjét ételből, én se érzek valami nagy dolgot, sőt, jól sem lakom tőle (inkább megéhezem ennyitől :P).

S való igaz, a szilárd ételek más érzést nyújtanak. Még nekem is, pedig az én szervezetem nagyon érzékeny a kalóriára, akkor lakik jól, ha megkapta, amit akart, ha folyékony, ha szilárd, ha egy diónyi, ha egy tálnyi... De azért vannak trükkösebb ételek. Az általad említett zabpehely pl. rostokat tartalmaz, amiknek szintén megvan a maguk hatása a teltségérzetet tekintve.

Nem tudom, ebben mi a meglepő.

2014. szept. 23. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!