A "fehérjepor" tényleg ér valamit vagy csak átverés?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem kipróbálom,vettem egy BioTech Nitro Gold Pro Enzy Fusion-t elég drágán,most edzés után pedig ittam belőle.Volt benne egy mérőpohár megtöltve,azt beleöntöttem kb.2,5dl vízbe és megittam.Nem volt jó íze és semmi különöset nem éreztem.Ez tényleg ér valamit,vagyis tényleg beviszek egy adaggal(30g) 22g fehérjét vagy csak átverés az egész?2014. szept. 22. 19:19
1/12 anonim válasza:
A nevében is benne van, hogy táplálékKIEGÉSZÍTŐ! Tehát önmagában nem sokat ér, nem fogsz izmosodni attól, ha szemét kaja mellett ezt tömöd magadba. Világos?
2/12 A kérdező kommentje:
Ezt nyilván tudtam,van mellette étrend.Csak arra lennék kíváncsi,hogy ebben a porban tényleg van fehérje?
2014. szept. 22. 19:23
3/12 anonim válasza:
Nem, pisa van por állagban, azt iszod!
4/12 anonim válasza:
Tényleg annyi benne a fehérje, de nem egy tapkieg számít, hanem a napi összes bevitel. Ha megvan a fehérje és a többi tápanyag szilárd kajából is, akkor is ugyanúgy fejlődsz, mint az aki a napi bevitelének egy részét tápkiegből fedezi.
5/12 anonim válasza:
Egyetlen kérdésem van: mégis mi a fenét akartál te érezni??
6/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt,hogy jól laktam,nem kíván a szervezetem tápanyagot.Mert máskor edzés után megeszek egy húst kis zabpehellyel és nem vagyok éhes utána egy ideig,de ez a fehérjeporra nem igaz,pedig elvileg több benne a tápanyag,mint 100g húsba.
2014. szept. 22. 19:43
7/12 anonim válasza:
Csak a húsod szilárd a turmixod pedig folyékony formában van és találd ki, hogy melyiknek milyen a felszívódása.
8/12 A kérdező kommentje:
Az lenne a logikus,ha a por szívódna fel gyorsabban,elvégre az mégis csak edzéshez lett kitalálva és könnyebben be tud épülni amíg be van durranva az izom,nagy a hipertrófia.
2014. szept. 22. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!