Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Toldi Zsuzsi hogy nem juthatot...

Toldi Zsuzsi hogy nem juthatott be a 10-be?

Figyelt kérdés
Ahogy nézegetem a képeket (bár nem vagyok szakértő), hát magasan a legjobbak közt volt az Olimián. Errefel a legjobb 10-be sem került be. Pedig megérdemelte volna. Nektek mi a véleményetek?
2014. szept. 22. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Még nem ismerik eléggé a nevét, amcsiban külön fel kell futtatnia mindenkinek magát, nem elég a jó fizikum.
2014. szept. 22. 17:23
 2/10 TallandThin Boy ***** válasza:
100%
Mert ez is csak pofára megy nem fizikumra. Az első háromban simán helye lett volna, ha korrekt lett volna a zsűri.
2014. szept. 22. 17:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Azért ez gáz, hogy ismeretség alapján megy a bíráskodás.

Ez az egész testépítő sport egy nagy humbug már tényleg. Az élvonal mind koxol, a versenyeken meg nem a formát díjazzák, hanem, hogy kit ismernek. Hát ez szánalmas.

2014. szept. 22. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
túl izmos volt a kategóriához
2014. szept. 22. 17:36
 5/10 HarciCsiga ***** válasza:
Szerintem nem szánalmas mindenért megkel küzdeni az ismertségért is
2014. szept. 22. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
A külföldieknek alacsony a reklámértéke amcsiban.Ha kötnének vele egy tápkieg reklám szerződést,mert nyer,akkor nem fog hetente promózni az országban,ahhoz ki kellene költöznie.Az interjúkban,tv szereplésekben ott lenne az akcentus azt sem szeretik,nem tudják milyen hosszabb távon együtt dolgozni vele,mert alig ismerik és hasonlók.Ezért nyerni olyan fog,aki alkalmas lesz ilyen munkákra a győzelem után.
2014. szept. 22. 18:26
 7/10 A kérdező kommentje:

Tehát nem a versenyzők versenyeznek, hanem a nevük. Szép.

Sajnálom Zsuzsit, mert eszméletlen meló van a testében. Ha a bírók tényleg a formát díjaznák, akkor tuti benne lett volna a top10-ben, de talán a 3-ban is. Megérdemelte volna.

2014. szept. 22. 19:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Ütős fizikummal ment el, megérdemelt volna egy jó helyezést. :-/
2014. szept. 22. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:
ez nem kívánságműsor. Figure kategóriába túl nagy, Phizique-be meg túl kicsi.
2014. szept. 24. 03:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Laikus vagyok, de a videót nézegetve nekem is az jött le, hogy a többi hölgyhöz képest kissé túlméretes ő.

Illetve túl izmos.

Gondolom ebben a kategóriában egy "standard" nek meg kell felelni, aminek nem felet meg.

Most hogy a cikkben arra fogják a dolgot, hogy "azért került ennyire hátra mert nem ismerték"... hát lehet van benne igazság, de szerintem eltúlozták ezt, hogy szépítsék a dolgot.

2014. szept. 24. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!