Nagyon sok ember mondta már nekem ,hogy tuti szed valamit.
2013. aug. 17. 09:37
1/7 anonim válasza:
neked nem tökmindegy, ha szed is ugy sem leszel olyan mint ő mert benned nincs kitartás, akarat,szal szteroid ide vagy oda kemény munka kell nem pedig hülyeséget kérdezni..
2013. aug. 17. 09:50
2/7 anonim válasza:
maradjunk annyiban, hogy megfelelő genetikával szteroid nélkül is el lehet érni azt a testet.
2013. aug. 17. 10:00
3/7 A kérdező kommentje:
Te azt honnan veszed hogy bennem nincs akkora akaraterő ? Azért kérdeztem,mert nekem Ő a példaképem és sokan mondták ezt nekem,hogy tuti szed valamit és szerettem volna magamat megnyugtatni, hogy nem . És képzeld én edzek keményen. Kb 9éve kajakozok és két éve járok külön kondiba.Nem tudom mit kell belekötni, ha azt se tudod ki vagyok.
2013. aug. 17. 17:46
4/7 anonim válasza:
Amikor versenyzőkről van szó, mindig kicsit máshogy kell nézni, mert nekik a versenyzés, a fotózás az életük, és mindig bombaformában kell lenniük. Emiatt akár szedhetnek is valami okosságot, de az a kérdés, hogy egy bizonyos pillanati alak elérhető-e naturálban, irreleváns ilyenkor. Plusz ugye ott vannak az egyéni különbségek, aka genetika, hogy neked személy szerint sikerülhet-e.
De ne add fel :P
2013. aug. 17. 19:31
5/7 anonim válasza:
én tojok rá,hogy te kivagy,de nem tökmindegy,hogy neked a példaképed mit csinál? ,akaraterőd ide vagy oda az 1 dolog,hogy kajakozol,de képzeld csak akkor sem leszel több,mint egy átlag ember a többitől! Megjegyezném a példakép azért van mert csak magamutogató feszengő(szponzor,reklám miatt)csináló sz@r alakok, 1-2 kivétel van de az nagyon ritka...
Ajánlom lesz@rod,hogy ő mit csinál edzel és ennyi, ugy sem leszel ő,mert minden ember más a genetikája,meg hasonló...anyagcsere,testalkat!
2013. aug. 17. 19:48
6/7 anonim válasza:
Zsuzsi nem..dehogy szteroidozik..akkor nagyobb darab lenne..mondjuk lehet a szteroidot is ésszerűen használni, de ő akkor sem..
2013. aug. 17. 22:22
7/7 anonim válasza:
nem ez volt a kérdés, azokban a körökbe mindenki tol mindent mer kur**ra nem az egészségről szól sztetek miért olyan mély a hangja, hülyéknek üzenem olyan test elérhetetlen naturál módon ez van de ők feltették az életüket arra, hogy gyógyszerekkel elérjék a maximumot a fos úgynevezett versenyeken amik attól versenyek mer feszengenek színpadon emberek és szubjektív módon okosok eldöntik ki a fasza
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!