A család számára észrevehető ha a gyerek szteroidozik?
Figyelt kérdés
miben nyílvánulhat ez meg?egy teljesen ilyen téren tudatlan szülők előtt?a gyermek elég nagydarab ígyis tehát a gyors tömegnövekedés annyira nem levágós2012. okt. 31. 20:48
1/14 anonim válasza:
Átlagos (sporthoz nem értő) szülő lehet, hogy nem veszi észre.
Én látnám.:)
2/14 anonim válasza:
Megszúrja a bicepszét és kifolyik a víz :)
Amúgy észre lehet venni, csak ismerni kell a jeleket.
3/14 anonim válasza:
Az olyan átlagember aki a protein port is koxnak hiszi, az nem tudná megállapítani, hogy szteroidozik-e a fiacskája.
5/14 A kérdező kommentje:
PF:D
2012. okt. 31. 22:22
6/14 VVMMvvmm válasza:
Glissade! Megkérdezhetem, hogy magácska szteroidozik-e
vagy sem?
7/14 anonim válasza:
Észre lehet venni, de ahhoz kicsit érteni kell a dologhoz. Ha lenne gyerekem, én látnám.
Meg lehet amúgy állapítani, főleg ha valami olcsó vizesító sz@rt szed be. Heteken belül látványos tömeg jön rá, mintha hízott volna. (ami csak víz, nem izom).
Különben erről sokat lehetne írni, ez összetett.
8/14 NagyonGonosz válasza:
Vérkép.
Komolyabb szinten meg rá kell nézni. Pl McGrath szintű erezete naturálban senkinek nem lesz.
10/14 VVMMvvmm válasza:
Köszönöm a kimerítő válaszát, Glissade!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!