Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Toldi Zsuzsi naturál?

Toldi Zsuzsi naturál?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de érdekel tényleg. Szerintem nem az, de nem vagyok teljesen biztos benne. Köszi a válaszokat!

2014. máj. 1. 21:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2014. máj. 1. 22:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2014. máj. 1. 22:23
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mondjuk a hangja is elég mély, nem tudom ettől van-e?
2014. máj. 1. 22:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Régen még egy szolid fittnesforma volt, most azért nagyságrendekkel komolyabb(férfi és nem testépítő szemmel tekintve átesett a nem vonzó kategóriába), nem natúr.
2014. máj. 1. 23:48
 5/15 anonim ***** válasza:
23%

Egyik se natural.annyi zsiregetot szednek mint a fene.

Persze a cic is csak azert van mert szilikonossak.

2014. máj. 2. 00:32
 6/15 Andi80018 ***** válasza:
100%
á, már sok modell kategóriásnál is van némi kox.
2014. máj. 2. 07:41
 7/15 Andi80018 ***** válasza:
53%
Zsuzsinak valószínűleg megéri, hogy tolja a cuccot, van pénze belőle, a reklámokból, stb.
2014. máj. 2. 07:45
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Ezzel csak az a baj, hogy az átlagember azt gondolja, hogy elérhet ő is hasonló szintet, mint akikkel reklámoznak. Pedig még kokszal se fogja megközelíteni a nagy átlag. De a reklámok ilyenek, nem csak a kiegészítők világában... Sokan azt hiszik, hogy szar adottságaik vannak, azért nem fejlődnek olyan gyorsan, mint szeretnének, csakhogy a naturálos testépítők elé hamis képet vetítenek. Aki tényleg soha nem kokszolt még egy naturál versenyen sincs túl sok esélye, mert ott is sokszor olyanok vannak, akik régen már kokszoltak, ha az utóbbi pár évben nem is. Szerintem pedig az számít naturálnak, aki soha nem kokszolt és nem az aki két kúra között tart egy szünetet
2014. máj. 2. 09:38
 9/15 anonim ***** válasza:

"Egyik se natural.annyi zsiregetot szednek mint a fene. "

A zsírégető az nem koksz. Ne keverjük.

Egyébként nem naturál Zsuzsi.

2014. máj. 2. 17:00
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
Elég szánalmas, amikor a videókban mélyebb hangja van, mint a Csuhainak :D Meg magasabb is ezeknél a hobbitoknál 1-2 cmvel 170cm-s nő létére :D
2014. máj. 2. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!