Szerintetek chris lavado natural?
A legujabb versenyen igy nezett ki [link] nem annyira photoshop-olt fizikum mint a legtobb kokszosnak.
Szerintem nagyon sokat radob a formajara a jo fenyek+alacsonz testzsir amikben a videoit csinaljak. Mindenkirol keszultek mar kepek amin sokkal jobban nez ki mint az eletben. Valamint elegge profi edzoi is vannak es azert egyaltalan nem mindegy hogy valaki maganak dietazgat probalgat, vag Phd-vel rendelkezo edzok vezetik le a tomegelest/ledietazast mindent.
De siman cuccolhat is. Nem akarok vitatkozni senkivel.
Csak szerintem olyan dolgokat is fontolora kell venni hogy az hogy latsz valakirol egy jo kepet rohadtul nem azt jelenti hogy az eloben is olyan durvan nez ki. Ezt neked mar mutattam de most mas is lathatja:
Martin Berkhan jo fenyekkel polo nelkul: [link]
Martin Berkhan ruhaban: [link]
Kicsit eg es fold a kulonbseg. Pedig az elso kep utan azt mondanad mindent beszedett amit csak talalt. A masodik kep utan meg azt gondolod hogy ja, ez a gyerek gyúr?
Ezert szerintem amikor interneten egy video vagy kep alapjan kell megallapitani hogy valaki cuccolt e sokszor nem veszunk figyelembe ilyen dolgokat pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!