Vörös Zoltán tényleg naturál?
Veréb vagy öcsi.
Odass...
Azt mondja amit kötelező. És látod, a magadfajták harapják is röptében.
A naturál testépítés Hugh Jackman vagy Mark Wahlberg szinten megáll ám. Szóval nézz meg egy két előnyösebb fotót róluk és az a max amit ki lehet farmolni magadból, de még az is necces.
"Azt mondta a scitec kiváló termékeket gyárt, ami jobban elősegíti az izomépítést"
Marketing. Ismerős fogalom? :)
Amúgy Vörös Zoli miért kamuzik ilyen szépen a Scitecnek? Azt hittem, hogy a reklámnál fontosabb érték az őszinteség, meg a fiatalok támogatása, nem pedig hazugságokkal tömni a fejüket, hogy natúrba olyanok lehetnek, mint ő.
Erről mit gondolunk?
OrizaTriznyáák
erről én azt gondolom hogy Zoli úgy gondolta ezzel nem ver át senkit,nincs az az észlény aki ezt beveszi így szerintem szívbaj nélkül elmondta a mondókáját,gondolván tudja mindenki hogy mi a helyzet.
meg kockáztatnám hogy kicsit vigyorogva mondta ezt,sugallva hogy hülyeség.
nyilván nem híreszteli hogy koxol mikor illegális,ezzel hogy ezt bele fogalmazta a beszédébe védekezett az ellen hogy bárki nyíltan rá kérdezzen hogy használ e szteroidokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!