Kreatin "egyenletes"szedése?
Figyelt kérdés
Szóval azt vettem észre,hogy kreatin kúrán ,ha feltöltő-szintentartási időszakban vagyok akkor rengeteg izomgörcs,hasmenés van. Gondolom a magas kreatin miatt.
Szóval,ha elosztom és nincs ez a 2 szakasz,csak minden nap mondjuk 8 grammot szedek feltöltés nélkül,az úgy hasznosul? És ,hogy ki-melyik félét csinálja,van különbség? Vagy a feltöltéses dolog is ugyan annyit tud hozni,mint a napi 8 grammos pl?
(a számok csak példák)
2014. szept. 20. 14:02
1/11 anonim válasza:
Kajaktól kérdezd...ő biztos tudja...ő is danabolos.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem értem ezzel mit akarsz mondani.
EZ nem danabol,nem rétem miért dobálózol a szóval.
Illetve: HMB-vel kiegészítve tömegelés alatt jelentős tömeget tudnak hozni?
Tudom étrendtől függ a leginkább,de az megvan. (6-7 g /tskg ch, 2g /tskg fehérje, 1g /tskg zsír)
2014. szept. 20. 14:09
4/11 A kérdező kommentje:
HMB-ből az Olimp Nutrition Hmb-re gondooltam,van tapasztalatotok róla?
2014. szept. 20. 14:23
6/11 A kérdező kommentje:
Menj már a faszba ,fogyatékos.
2014. szept. 20. 16:21
8/11 anonim válasza:
Nem mindenki szokott a feltöltéssel foglalkozni. Van aki feltölt majd szinten tart, van aki egyenletesen annyit szed. Én pl ingadoztatom mindig. Lényeg hogy ha megy a hasad tőle akkor vagy oszt el ahogy írtad, vagy pedig csökkentsd az adagot. A HMB-t nem javaslom mert szerintem neked felesleges. Azt inkább komolyabb diétára hagyd, ne költs rá.
9/11 anonim válasza:
Szerintem menjen 10g/nap ha megy és nincs semmi bajod tőle
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. szept. 20. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!