Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tömegnövelő szereket...

Milyen tömegnövelő szereket ajánlanátok? Kezdő vagyok még ilyen téren. 19/F

Figyelt kérdés

2014. szept. 18. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő étrended legyen, mert az egész napi összes tápanyagbevitel szamit. Edzés után mehet egy tejsavóprotein + gyors ch shake. Google- alapismeretek.
2014. szept. 18. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem szer hanem kiegèszítő...NEM helyettesítő, NEM szer HANEM kiegészítő. Csak mert sok kezdő így van vele.

Első egy rendes étrend!! Az a legfontosabb + egy jó multivitamin. Ha meg van akkor egy edzés utàni gyórs felszívodású tejsavó fehérje elèg illetve dextróz (szőlőcukor) fél év után lehet más is

2014. szept. 18. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Tomegnovelo egy atveres. Joforman cukrot adnek el neked jo dragan.Feherjet vegyel es hozza gyorsfelszivodasu cukrot.Ha gazdag vagy akkor VITARGO,ha szegeny akkor CARBOX :)
2014. szept. 18. 22:16
 4/4 Tyler913 ***** válasza:

Ahogy előttem is írták: rendes étrend a lényeg. Ha az megvan,tápkieg nélkül is fejlődni fogsz. Ha nincs rendes étrend,a tápkieg ezt nem pótolja. Nem tudom,ennyi idősen mennyi pénzt tudsz erre szánni,de bármilyen tápkieget (vitaminon kívül) csak akkor javaslok,ha a kajád 100%,és még emellett sem tudod,mit csinálj a pénzeddel.

De a tömegnövelő még ekkor is teljesen fölösleges. Helyette inkább fehérjepor menjen,a ch-bevitelt meg oldd meg szilárd kajából.

2014. szept. 19. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!