Lehet kockahas és nagy izom ha csak fekvőtámaszt és felülést csinálok otthon?
17:03-s válaszoló :
Privátban le tudnád írni hogy ez hogyan lehetséges? :)
légyszíves :)
..Édes istenem.
Ez nem így működik szerinted lefogja neked írni valaki ide az alap biológia fogalmakat?
google:alapismerete,sárga kapszula című kötet és mindent tudni fogsz.
xD
te sem lehetsz több 14 évesnél..aki silány 50 kilóval kokckahassal akar tetszeni a lányoknak :D
21 vagyok 95 kilóval és napi 12 óra mellett pincérként 1 kollégával és heti 1 szabadnappal neked sem lenne időd kondizni főleg hogy reggel 9 kor nyit hévízen az első konditerem és nekem már 9 re ott kell lennem...
[link] itt a facebook profilom ha nem hiszel.. 7 kor kelek reggel hogy legalább 1 óra kis futás legyen meg mert amikor van 1 szabadnapon azt inkább a menyasszonyommal töltöm...
Tehát sajnálom ha ezt nem lehet megérti....
És hévízen meg környékén a legtovább nyitva lévő konditerem is este 22-ig van csak nyitva.
Jaa tudom..
Mert egy p*cs vagy ;)
Ha kockás hasat akarsz ahhoz szálkásító étrend kell hogy lemenjen a hasadról a zsír. Viszont ebben az étrendben kalória minuszban vagy és kalória minuszban nem tudsz izmot építeni.
A futást azt heti 3x csináld intervallum edzés keretében és alkalmanként 20 percet. A hasizomra több féle gyakorlatot csinálj a "szabadnapokon" het 3x + mehet a fekvőtámasz, guggolás, kitörés, kéne legalább valami kézi súlyzó is. Bár így kezdésnek a saját testsúly sem rossz.
Legjobb lenne a súlyzós edzés heti 3x, de látom arra nincs időd.
Azért töltsd le és olvasd el "A sárga kapszula" c. könyvet is, mindenre kapsz választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!