Fegyencedzés vagy Meztelen harcos jobb izom és erő növelésére?
Figyelt kérdés
A fegyencedzés vagy a meztelen harcos jobb izomnövelésre ? Természetesen tudom hogy testsúlyos edzéssel sosem lesznek akkora izmaim, mint súlyzókkal.2014. szept. 16. 14:24
1/6 HarciCsiga válasza:
ha kezdő vagy akkor fegyenccet csináld végig aztán kezdj csak bele a meztelenbe mert az egy picit bonyolultabb és már kellenek hozzá az alapok
2/6 - palilaci - válasza:
Fegyencedzes= 6 sajattestsulyos gyakorlat rendszerbe foglalva. Meztelen Harcos= 2 gyakorlat reszletes leirassal+ feszitesi technikak, erolegzes es egy jo modszer eronovelesre. A fegyencfazssag lenne a jobb valasztas de ha izmokat akarsz ahhoz kelleni fog etrend is.
3/6 HarciCsiga válasza:
én régen olvasgattam és ha jól emlékszem a 2 gyakorlatot csak példának hozza fel a rendszerben de beleteheted a maradék négyet is ugyan úgy a fegyencből
4/6 anonim válasza:
Elkéne olvasni először a könyveket...
A Meztelen Harocos: "A Meztelen Harcos az erőnöveléssel foglalkozik.Pont."
Akkor ha Pavel ezt írta, szerinted melyik a jobb izomnövelésre.
5/6 - palilaci - válasza:
ezt a kettot mutatja be azert irtam. de valo igaz, hogy mas gyakorlatokkal is lehet csinalni a gtg-t
6/6 HarciCsiga válasza:
és szerinted egy izomtalan kiskölyök ha jól kajál és erősödik legyen az egy erőemelő edzésterv vagy egy gtgés akkor nem fog izmosodni? (4esnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!