Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha az ember csak fehérjét...

Ha az ember csak fehérjét szed, és edz, semmit mást, nem fog össze esni, ha abbahagyja?

Figyelt kérdés
Pár ismerősöm szerint összeesik az ember, ha a fehére szedést abbahagyja, de ez szerintem hülyeség, a fehérje az csak fehérje... Vagy talán tévedek ?!

2013. dec. 17. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha pótolod a kiesett fehérjèt szilárd kajából akkor nem esel össze
2013. dec. 17. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Összeesik, a sok majom, akinek nincs étrendje. Elkezdesz inni napi 3 adag fehérjét, vagy tömegnövelőt, oké nősz. Ha abbahagyod? Van helyette más? Ha nincs összeesel. Eszel napi fél kiló csirkét, utána nem eszel semmi húst, a fehérjét nem viszed be másból, összeesel? Igen!
2013. dec. 17. 10:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem, de gondolom nem két nap alatt... Csak mert én nem test építő akarok lenni, hanem "jó harcos" akinek nagy az ütő ereje, és nagy ütő erőt akarok elérni, (és rúgó erős is mondjuk). De ha abbahagyom idővel a WhiteProtein "evést" edzés után, akkor csak nem fogok összeesni ! :D
2013. dec. 17. 11:04
 4/10 anonim ***** válasza:

A táplálék-kiegészítő nem csodaszer, nem attól fejlődik az ember. Ha van mellette étrended, mert mint a neve is mutatja, ez csak KIEGÉSZÍTŐ, akkor nem lesz nagyobb visszaesés, ellenben ha nulla étrend mellett iszod, és még ezt is elhagyod, akkor már lesznek gondok.

Mellesleg ha tényleg napi több turmixot iszik az ember, akkor főleg nem értem, hogy étrendre miért nem futja, hisz tápkiegből bevinni így drágább.

2013. dec. 17. 11:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Egy nap edzés, egy nap pihenés, és minden edzési napon edzés után egyből iszok egy adag turmixot. Étrendre pedig nem telik, de igyekszem edzés napokon fehérjedús kaját enni, amennyire meg tudom oldani... Nem egy idióta vagyok, aki iszik napi 4 adagot, és mellette nyomogatja a Wowot és a facebookot, keményen edzek ! :D Csak kérdezem, ha abbahagyom, pár napra, nem fogok összeesni ugye ? Végülis az izom ami a fehérjéből lesz, nem felfújt sz*r, szóval nem kéne összeesnie pár nap fehérjekihagyástól.
2013. dec. 17. 11:11
 6/10 Frontosa ***** válasza:

,,white protein"?

Az meg mi?

Komoly gondok vannak itt, olvasgass egy kicsit pl. sárga kapszula (google)

Üdv,

2013. dec. 17. 11:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem meg elhúzhatsz te is olvasgatni, nem kértem tanácsot ilyen téren.
2013. dec. 17. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
White protein?
2013. dec. 17. 14:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Whey protein...
2013. dec. 17. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Oké, így értem, az hittem valami terméknév.
2013. dec. 17. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!