Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Őszintén, ti már csúfoltatok...

Őszintén, ti már csúfoltatok ki terembe egy kövérebb, bénább lányt?

Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 11:55
1 2
 11/18 Xyrot ***** válasza:

Ez erősen függ a terembe lejáró példányoktól..nálunk sosem volt ilyen gond..én sem voltam túl ügyes eleinte de a tapasztaltabbak segítettek és ez még a kedvemet is növelte egy picit :)

Én általában a kis termeket szeretem ahova viszonylag kevesen járnak..ott általában családias, barátias hangulat van..Ezen semmi kép sem múljon az, hogy menj vagy ne..egyértelműen menj el! Valahol el kell kezdeni!

2014. szept. 14. 12:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Én ha látom hogy tényleg nagyon kezdő és nem jól csinál valamit, inkább odamegyek segíteni neki, hogy legalább magában ne tegyen kárt.

De hogy csúfolódjak? Elég gyerekes dolog...

2014. szept. 14. 12:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen,megdobaltuk rózsaszín súlyzókkal és elvettük a feherjeturmixat.
2014. szept. 14. 12:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Én sosem... azokat a lányokat szoktam beszólni akik végig pofázzák az egész edzést miközben ücsörögnek a szobabiciklin. Vagy a lábgépen pofáznak.
2014. szept. 14. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:
56%

Én voltam a kövér és lüke kiscsaj, amikor elkezdtem járni. Soha nem bántottak, igaz kis teremről van szó. Youtube videókból tanultam gyakorlatokat, meg az ott dolgozókat utánoztam. Persze ők is segítettek, szóltak ha görbe a hátam vagy hülyeséget csinálok, meg is mutatták, hogy kell csinálni. (Ha nagyon el vagy veszve, érdemes legalább 1-2 alkalommal személyi edzővel vagy rutinos edzőtárssal menni, mert ha van alapod, neked is könnyebb.)

Azóta tőlem is tanultak már guggolni, és a múltkor ketten is megdicsértek, hogy milyen szép szabályosak az oldalra emeléseim. Jó az, amikor látjuk egymást, hogy ki merre halad :-)

Take-home-message: ne többszáz ismétléssel dolgozz és foglalj gépeket (ne adj' Isten facebookozz...), mert annak nincs értelme, plusz felbosszantod az ott edzőket. Legyél kommunikatív, nyitott, figyelmes és jól ki fogsz jönni az edzőtársakkal. Ha ennek ellenére mégsem jönne be a dolog, akkor válts termet.

2014. szept. 14. 13:52
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem, de ha meglátnák valakit akit igen, tuti lerugdosnám.
2014. szept. 14. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Én 4 hónapja járok, lány vagyok, nyilván nincs tapasztalat mögöttem. Gondolom sokszor "vicces" lehet amit csinálok, főleg tapasztalt szemmel nézve. Ettől függetlenül, összesen két olyan ember volt eddig, akiket észrevettem hogy rajtam röhögnek. Az egyik egy nyomi csávó, a másik egy vékony csaj, akinek a szilikonmellei nagyobb súlyt nyomnak mérlegen, mint maga a lány. :D

Ezek elég idegesítőek, de a többség normális, befogadó nálunk. Akiktől paráztam az elején, és azt hittem, biztos lenéznek, nem "nevettek" rajtam. Nem is foglalkoztak velem különösebben, viszont ha kértem, segítettek.

2014. szept. 14. 17:05
 18/18 anonim ***** válasza:

nincsen csúfolódás.

esetleg ha lejön a dagi és beül a pi-na tárogatóra egy órára,aztán megpróbálja eltörni a térdhajlatát lendületből a lábbicepsz gépen,vagyis nem edz,hanem alibizik,akkor szokott lenni egy összemosolygás,hogy úr isten,ez mit csinál.

2014. szept. 14. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!