Közületek ki veszi komolyan a láb napot, de őszintén?
Szerintem nem fogja senki sem írni, hogy nem veszi komolyan, aki leszarja a lábnapot, az inkább ellapoz innen, nehogy sérüljön az egója. Aki meg szintén nem edz rendesen lábra, de azt hiszi, hogy igen, az meg majd írja, hogy rendesen edz :D
Én tényleg odacsapok neki (annak ellenére is, hogy messze a lábam fejlődik a legjobban), 18 sorozat+vádli.
Genetikailag a combom fejlődik a legjobban, úgy érzem ha nem edzeném hónapokig se maradna le.
Utáltam eleinte a lábedzést, nem is igazán lábaztam.
Már a kedvencem lett és nem értem azokat az embereket, akik mondják milyen keményen edzenek, a guggolást meg csak videóban láttak.
Utóbbi 1,5 évben eltértem a hagyományos heti 1x egy izmot edzéstől. Tehát nincs láb nap. :D
Most hetente általában 2x guggolok, 1 lábtoló, ha kimarad valamelyik vagy belefér akkor kitörés.
Vádlizni otthon szoktam heti 3x.
Plusz 100-120 km bringa/hét. Bár már elég hideg van, télen kardiónak az air alert nevű kosárlabdázóknak készült edzéstervet csinálom némi módosítással.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!