Valaki csinálja közületek régen a fegyencedzést? Mennyire hatásos?
9 hónapja eddzek saját túlsúllyal ebből 7 hónap fegyencedés.
Mennyire hatásos?
Ez attól függ ,hogy mit akarsz vele elérni.
1,5 hónap alatt nőttek elég sokat az izmaim,elmúlt a vállam,csuklom,bokám,könyököm és a gerincem kattogása.Sokkal jobban érzem magam a bőrömben,mert nem recseg ropog mindenem a legkisebb mozdulattól,már nem vagyok olyan csontkollekció,mint voltam,a hasamról szépen lassan lemegy a felesleg és nyár végére kockás lesz
Ha testépítő bajnok akarsz lenni,akkor nem ez a te sportod,viszont ha egészséges ízületeket akarsz,szálkás testet és nagy erőt,akkor kezdj bele minél előbb!
Azt eszem amit a mama főz :D
Viccet félretéve:kevés tejtermék,sok gyümölcs,egyre több zöldsék(pedig utálom mindegyiket),kevés édesség,kevés cukor,kevés pékárú.Rengeteg citromos vizet iszom(amibe frissen facsarom a bio citromot) és hanyagolom az üdítőket meg az alkoholt.
Ezeket figyelmen kívül hagyva,tényleg azt eszem amit öreganyám főz.Át akarok állni a rendszeres és tudatos táplálkozásra,csak jelenleg eléggé el vagyok havazva és nem tudok rendszert vinni az életembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!