Őszintén, van itt valaki közületek, akiben évekkel később a baba születése után is felmerül, hogy jobb lett volna, ha inkább másnemű gyereke születik?
mert pl. a baba természete, akaratossága, hisztissége, stb. miatt????
és most ne azok válaszoljanak, akik azt írják, hogy csak az egészség a fontos, mert ez igaz, így van. Hanem arra lennék kíváncsi, hogy van olyan, hogy még évekkel később is belegondol abba, hogy "mi lett volna, ha?"
De őszintén
Csak olyan dolgoknál gondolkodok el "mi lett volna ha" kérdésen, amiben az én döntésemen múlt, hogy hogyan alakul.
De a gyerek neme adott, tőlünk független. Felesleges ezen agyalni.
Van egy fiam és egy kislányom és a 3. baba kisfiú.
Nagyon kislányt szerettem volna, röviden: tapasztalat, megértés, összhang, nevelés miatt.
És beigazolódik, hogy a 2. kisfiam is olyasmi, mint az első fiam, nem a legcukibb fajták.... És egyre gyakrabban megfordul a fejemben, hogy tényleg jobb lett volna, ha kislánynak születik. A kislányomnak is és nekem is. Mit csináljak ezzel a rossz gondolattal? Elfogadom, szeretem, de csak ott van bennem a "mi lett, volna, ha..." és el is képzelem...
De ha kislány lett volna, akkor is lehetett volna a rosszabb természetből való.
A természetük nem ezen múlik, hogy fiú vagy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!