Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Amikor kezdtétek veletek is...

Amikor kezdtétek veletek is így volt?

Figyelt kérdés
Minden edzés után megnézem magam a tükörben hogy mennyit fejlődtem. (persze 1 edzés nem hiszem hogy meglátszana) Nem vagyok egoista, se önimádó, de valahogy erre késztetést érzek. ez egy idő után el fog múlni, ugye?
2014. szept. 13. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nem egoizmus, nálunk a tükör és a centi mutatja meg a fejlődést.
2014. szept. 13. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:

igen Sanyi, de minden edzés után? :S Az oké, ha valaki kéthavonta fotózza magát, hogy dokumentálj a a fejlődését, de minden edzés után szerintem felesleges, és az önimádat kategóriájába tartozik.

Kettő: szerintem tök felesleges, mert ha napi rendszerességgel nézegeted magad, nem fogod úgy észrevenni, hogy milyen irányba mész.

példa: van fogszabályzóm, és aki már régebben látott, besz*rik-hugyozik, hogy milyet alakult már a fogam, én meg csak nézek, hogy mi van ezekkel, mert nekem alig tűnik fel(mivel minden nap látom)

2014. szept. 13. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Kezdetben szinte minden edzés után van fejlődés és nem árt lecsekkolni az izmokat. Ha neked ez egoizmus, akkor legyen az. Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak? Neked egyébként miért fáj az, ha valaki belenéz a tükörbe? Neked ezzel mit árt? A futó is megnézi mindig az óráját pedig lehet, hogy ő sem fejlődik naponta. De meg kell néznie, hogy tartotta e a sebességet.
2014. szept. 14. 06:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha egy férfi állandóan a tükörben nézegeti magát (a borotválkozáson kívül), ott már elég komoly gondok vannak mentálisan.

Persze, mindenki azt csinál amit akar, csak mondom.

2014. szept. 14. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Én még leszarom, hogy te mit gondolsz kisgyerek. Csak mondom.
2014. szept. 14. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is megnézem magam edzés után, sokkal feszesebb olyankor a combom, formásabb a karom, a hasamról nem is beszélve... :D

Ez a művelet nem tart egész nap egyébként. De ha valaki dolgozik valamin, és tetszik neki az eredmény, miért baj, ha azzal elégedett, szán rá pár percet?

Ennél több idő megy el más hülyeségekkel pl "boltban sorban állás", vagy állni a buszon 20 nyugdíjas társaságában félórát stb, amiről ugye nem mondható el hogy elégedettséggel, megnyugvással tölti el az embert. :D

Ha ruhát próbálok pl, nem egy rossz érzés azt nézni a tükörben, hogy milyen frankón áll ez a nadrág. Míg a szomszéd fülkében azon vívódik a csaj, hogy vajon melyik gatyában kisebb a segge. :D

Nincs azzal gond, ha elégedett vagy a formáddal, egészséges határokon belül, persze.

2014. szept. 14. 17:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Én sem egész nap magamat nézem:D

Edzés után megnézem magam, aztán nagyjából a következő edzés végéig csak akkor tükrözök ha muszáj. (pl. borotválkozás)

2014. szept. 14. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!