Miért kötekednek állandóan?
Már unom,2013. januárjában kezdtem el edzeni,májusban abbahagytam,majd most szeptemberben újra kezdtem. Leső hét volt ez,amelyiken kajára figyeltem,próbáltam időre/grammra pontosan enni. Folyamatosan kaptam/kapom elég sok embertől,hogy "Mi az,hogy te rizset hozol az iskolába" meg fehérjét szedek stb. Még abba is belekötöttek,hogy a Rizst nem villával,hanem kanállal ettem.
Egyszerűen már idegesítenek,ha tudnék elmennék szünetbe máshova kajálni,csak nincs rá időm. Hiába mondom,hogy egészségesebb,mint a szendvicsük , ők szarnak bele,cigiznek meg mindig isznak,nem érdekli őket az egészség. Folyamat kifiguráznak,közelemben vannak egyből jönnek feszengve,ha mellém és egy másik ember mellé be akarnak állni,akkor egyből megszólnak,hogy "jajj egy gyúrós mellett nem férni" Igazából én érzem magam kellemetlenül,hogy edzek.
Ja és mindezt úgy,hogy soha nem vágtam fel azzal,hogy én edzek stb, Iskolában meglátnak más olyat,aki szintén edz egyből megy az,hogy biztos kokszol,fel van fújva,mert nagyobb az átlagnál.
Kajak ilyen rohadt szar a társadalom?
Szard le egyszerűen a gyökereket.
Majd rajönnek..a tarsadalom ilyen:ha valaki barmiben sikeresebb is náluk azt probaljak lehúzni. Ha hagyja akkor főleg.
Vagd pofan legkozelebb az egyiket.
Valami ilyesmi van velem is.
Nyugodtan nevesd ki őket!
A cigi, pia egyértelműen sokkal egészségesebb mint a rizs és a fehérje, nem tudtad?
ennek nincsen köze se a gyúráshoz,se a kajáláshoz.
egyszerűen alsóbb rendű vagy a csoporton belül a viselkedésed alapján,egy béta akinek lehet szívni a vérét,mert mindent eltűr és magyarázkodik.
ha ez neked nem tetszik,akkor változtass rajta ne nyafogjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!