Egy ilyen testet mennyi idő elérni kb?
2014. szept. 13. 18:31
1/4 anonim válasza:
mi az a 0?
Hány kiló vagy most?
Milyen magas?
Hány éves?
Étrended van-e?
Táplálékkiegészítőt szedsz-e?
Edzésterv?
De ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy mennyi idő alatt futhatsz el Pestig...csak azt nem árulod el honnan...
2/4 A kérdező kommentje:
A 0 mindenkinek más.Relatív.
74 kg vagyok júniusban 69 voltam
174 cm
17 éves vagyok
van étrendem
és 100%Whey Proteint iszok edzés után+dextrózt
4 napos edzésterv
Hétfő:mell,bicepsz,vádli
Kedd:hát,tricepsz
Szerda:pihenőnap
Csütörtök:váll
Péntek:láb,vádli
2014. szept. 13. 19:27
3/4 anonim válasza:
Én 5 hónapja edzek, és ez a szint megvan, 76kg-ról kezdtem, most 83kg és 178 cm vagyok, sz@r!!!!! kajával. Szerintem pár hónap alatt meg lehet csinálni, bár a melle ezen a poszteren azért jobb, mint a kar-váll. Szerintem.
4/4 anonim válasza:
több ez mint pár hónap, a stallone elég szálkás is volt azért mindig... Mot az ogy pár hónapja edzel, és kb. 5 kilót felszedtél már, egy relatív kis testúlyról indulva (69), ebből látszik hogy annak jelentős észe zsír, mondjuk ez tömegelésnél természetes. évi 2 kg-nál több tiszta izomnövekedés nem reális, még kezdő szinten sem, amikor is elég jó a fejlődés még... aki mást állít az kox... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!