Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen testet mennyi idő...

Egy ilyen testet mennyi idő elérni kb?

Figyelt kérdés

Nulláról kezdve,bár én már edzek egy pár hónapja.

Itt a kép: [link]

2014. szept. 13. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:

mi az a 0?

Hány kiló vagy most?

Milyen magas?

Hány éves?

Étrended van-e?

Táplálékkiegészítőt szedsz-e?

Edzésterv?

De ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy mennyi idő alatt futhatsz el Pestig...csak azt nem árulod el honnan...

2014. szept. 13. 19:04
 2/4 A kérdező kommentje:

A 0 mindenkinek más.Relatív.

74 kg vagyok júniusban 69 voltam

174 cm

17 éves vagyok

van étrendem

és 100%Whey Proteint iszok edzés után+dextrózt

4 napos edzésterv

Hétfő:mell,bicepsz,vádli

Kedd:hát,tricepsz

Szerda:pihenőnap

Csütörtök:váll

Péntek:láb,vádli

2014. szept. 13. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 5 hónapja edzek, és ez a szint megvan, 76kg-ról kezdtem, most 83kg és 178 cm vagyok, sz@r!!!!! kajával. Szerintem pár hónap alatt meg lehet csinálni, bár a melle ezen a poszteren azért jobb, mint a kar-váll. Szerintem.
2014. szept. 13. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
több ez mint pár hónap, a stallone elég szálkás is volt azért mindig... Mot az ogy pár hónapja edzel, és kb. 5 kilót felszedtél már, egy relatív kis testúlyról indulva (69), ebből látszik hogy annak jelentős észe zsír, mondjuk ez tömegelésnél természetes. évi 2 kg-nál több tiszta izomnövekedés nem reális, még kezdő szinten sem, amikor is elég jó a fejlődés még... aki mást állít az kox... :D
2014. szept. 14. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!