Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért azt mondják hogy a...

Miért azt mondják hogy a genetikám jó?

Figyelt kérdés
17L vagyok, másfél éve edzek, kajára is grammra pontosan figyelek, nem iszok, nem bulizok, minden szar kajáról lemondtam, szóval kb kidolgozom a belem, hogy olyan testem legyen, amilyet akarok. igazából imádom csinálni, lehetetlen lenne velem abbahagyatni, meg nem is feleslegesen csinálom, mert nagyon meglátszik, a teremben is párszor már volt hogy odajöttek hozzám és megdicsértek meg bíztattak, de már sokszor megkaptam hogy szerencsém van, mert jók az adottságaim. Miért gondolják hogy ezek adottságok? Nem is értem.. látszik valakiről, ha ránézünk, hogy milyenek az adottságai? Ilyenkor nem akarok visszaszólni, hogy ezek nem adottságok, hanem a kemény munka, de nem értem. Hogyan mondják meg valakiről hogy jók-e az adottságai vagy nem?
2014. szept. 13. 17:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kuldjetek uzit es irjatok le benne hogy hol laktok meg a kort es kuldok kepet :)
2014. szept. 13. 20:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Fehérvári vagyok és 18 éves.:) Én írtam ide a kérdéshez is.
2014. szept. 13. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Ami engem illet, kb kamaszkorom óta figyeltem a kajára - azaz meglehetősen tisztán étkeztem úgy,hogy nem voltak ismereteim a helyes táplálkozásról.

25 múltam mikor először lejutottam konditerembe, majd pár hónap edzés már látható eredményt hozott.

170cm vagyok most 15% testzsírral, 60kg-val, és én is megkaptam ezt , hogy " a genetika az egy dolog" és furcsálltam, mert igaz nem edzek rég óta, de ami tőlem kitelt így kezdőként azt megtettem. Nem beszélve a több mint 10 évnyi tiszta kajálásról, amire figyeltem.

Ami a jó adottságokat illeti, szerintem egy alapból arányos test - széles váll, keskeny csípő, arányos végtagok. Ezek jelenthetik a jó adottságokat.

2014. szept. 25. 15:53
 14/15 anonim ***** válasza:
AMúgy, ha azt mondják "jók az adottságaid" azt miért veszed sértésnek? Én ezt dícséretnek fognám fel.
2014. szept. 25. 15:54
 15/15 A kérdező kommentje:
nem, persze örülök ha megdicsérnek, de régen azért nem így néztem ki.. ezért nem is szeretem, ha azt mondják hogy az adottságaim miatt vagyok most olyan amilyen vagyok.
2014. szept. 25. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!