Miért azt mondják hogy a genetikám jó?
Értem a problémád! Én fiú vagyok amikor kezdtem nagyon vékony voltam. 3 éve edzek, a kajára nagyon oda figyelek és csak fehérjét szedek. Most már jó alakom van, és nekem is a genetikám emlegetik, gondolom azt hiszik ez a genetika hatása, pedig nem! Kemény munka eredménye, és gondolom sok hozzám hasonló is így van ezzel.
A másik vicc ebben a sportban, hogy fehérjét szedek és azt mondják azok akik nem edzenek persze hogy "koxolok", erről ennyit -_-
Mert másnak mindig könnyű. Az emberek mindig találnak kifogást, nekik miért nem megy (idősek, nincs idejük, nincs pénzük, nincs munka után energiájuk, rossz a genetikájuk - [link] , és a többi kifogás) és ha valakire ránéznek, szinte elképzelni se tudják, hogy ezért neki tenni is kellett. Azt gondolják, így született, vagy épp a koxporoktól nézz így ki (fehérje) vagy ténylegesen szteroidozik (azért van ilyen is :D) de azért tényleg van olyan is, akinek jó a genetikája. Csajoknál is és fasziknál is. De van akinek ezért tényleg dolgozni is kell.
Mi nekünk fasziknak azért picit könnyebb, mert rajtunk egyértelműen látszik a kondi, ugye mi tudunk azért izmosodni rendesen. Csajoknál picit neccesebb a szitu, ugye ők csak egyszerüen jól nézznek ki, jó a s*ggük :D , de nem mindenkinek egyértelmű, hogy ezért komoly súlyokat kell emelniük és grammpontosan étkezniük. Nincs pogi, nincs kakaós csiga, és nincs cóla stb.
Az még fárasztóbb, mikor egyszerüen hülyének nézik az embert, mikor szálkásítás alatt nem eszek ilyen vackokat, nem iszik cólát, és nem bírják felfogni, hogy lehet úgy élni, hogy amikor kínálják milka csokival, egyszerűen elutasítja, mert nem fér bele a napi kajájába, és minden nap ugyanazt a csirkehusit eszi valaki. De picit elkalandoztam, ez már a saját frusztrációm :D
a kép engem is érdekelne, csak mert szintén 1,5 éve edzek így jól jönne összehasonlításképp:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!