Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 20 nap mennyit hozhat?

20 nap mennyit hozhat?

Figyelt kérdés

Azon gondolkozom,hogy kipróbálom a jumbo-t,és néztem 150g Ch,50g fehérje van 1 adagban.

Viszont elég drága,és ha 4,4 kg-t veszek az csak 20 napig bírja ki. Viszont ez idő alatt durva kalórián lennék,20 nap miatt megérné megvenni? (közel 500 g ch-n 70kg-os ektomorfra)

2014. szept. 13. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:

ne dumbo-t vegyél.

inkább rizs, 2 kiló tejsavó, és edzés után egy kis dextróz, ebből magadnak szabályzod az adagokat.

2014. szept. 13. 12:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,csak sajnos kolis vagyok,így nehéz főznöm ott,mivel nincs semmi villanyrezsó vagy hasonló,ahol tudnék.
2014. szept. 13. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyél meg napi fél kiló kristálycukrot, ugyanott vagy.
2014. szept. 13. 12:42
 4/8 TallandThin Boy ***** válasza:
Nem érné meg. Tejsavó + dextróz.
2014. szept. 13. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi a szért kell a Jumbot leszólni mert van benne cukor? Edzés után még jó is a szervezetnek, de mindenki köpköd rá.. A másik meg hogy a sárga jumboban fele annyi cukor van ami meg már bőven jó. 20 nap alatt ne számíts semmi látható növekedésre, amikor kezdtem 3 hónap után vettem észre - jelentősebb - változást.
2014. szept. 13. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
20 nap után szerintem semmi nem látszana. Maximum ha előtte nem edzettél akkor jobb lenne a tartásod (talán).
2014. szept. 13. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Senki nem köpködi csak csupán fveltesszük mi is a kérdéseket, hogy minek fizetsz majd 15.000,-ot 1kg fehérjéért és 3kg cukorért? Ennyi erővel vegyél 4.000,-ért 1kg fehérjét meg 1.200,-ftért 3kg cukrot.
2014. szept. 13. 14:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Jumbonak a neve nagy. Dextrózzal is ki lehet helyettesíteni sőt mèzzel is. De ha annyira akarsz port akkor inkább VitarGO bàr ez is dràga. Vitamin, fehérje az első utána bármi màs lehet
2014. szept. 13. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!