Ti mit szoktatok enni, ha nassolhatnékotok van?
Arra gondolok, hogy 2 étkezés között, mikor megéheztek mit szoktatok enni?
Én 3 óránként eszek, ki vannak mérve és számolva az adagok, de ettől függetlenül 2 étkezés között gyakran megéhezek, főleg ilyen koradélutáni időpontokban.
Mit lehet ilyenkor enni, ami nem dobja meg jelentősen a napi kalória bevitelt, és még esetleg egy kis plusz fehérjét is tudok vele bevinni?
Természetesen a kérdés diéta időszakára vonatkozik.
nekem van a spájban, dugi vödrös csokiparányom és nápolyim.
ha édességet akarok ülni, leülök tv-zni, az egyik vödröt a kezembe veszem, és általában addig eszem, míg meg nem undorodok tőle.
ez általában kitart 2-3 hétig, utána nem kívánok semmi édességet.
Régen volt a Scitec-nek protein csokija. Az erre pont megfelelő, de házilag is lehet csinálni ilyen csokit/sütit.
Gondolom te is endomorf testalkatú vagy, mint én, vagyis elég kevés a szénhidrátbevitel. Más annyival diétázik, mint amivel én tömegelni szoktam :)
Hogy én milyen morf vagyok azt nem tudom, vékony testalkatú vagyok, de nagyon könnyen hízó.
Most éppen olívabogyót rágcsáltam, de nem mondhatnám hogy olyan marhajól laktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!