Megmaradt tojássárgájával mit csináljak? Nem akarok 5 tojás sárgáját enni egy nap.
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 23:53
1/8 anonim válasza:
Fozz belőle madartejet. 2-3 napig tudod enni.
3/8 A kérdező kommentje:
nem, de elvileg nem egészséges. vagy ez baromság?
2014. szept. 6. 13:18
4/8 anonim válasza:
Igen, baromság, rengeteg tápanyag van benne.
A zsírtartalma miatt szokták a versenyzők mellőzni ill. az idióták egészségtelennek tartani.
De egy kiegyensúlyozott étrendben helye van a tojás sárgájának is, nyilván beleszámolva a zsírt.
Én is heti szinten 20-25 tojást megeszek, h.ü.lye lennék kidobni a legértékesebb részét.
5/8 anonim válasza:
Mármint úgy értem, hogy mikrotápanyag szempontjából a legértékesebb része.
Nyilván fehérje szempontjából a tojás fehér része az értékesebb.
7/8 anonim válasza:
igen, baromság. ha már elgondolkodtál rajta az jó. gondolom ezt is sárgakapszula és társaiból hallottad.
ha már kidobod az ételt, akkor inkább add oda valakinek aki éhezik.
8/8 A kérdező kommentje:
jóóó,jóóó,jóóóó. felfogtam, nem rossz a tojássárgája, meg fogom enni, köszi szépen :D
2014. szept. 6. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!