Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet az utolsó 3-4...

Hogy lehet az utolsó 3-4 kg-tól megszabadulni? Szálkásítás.

Figyelt kérdés

15 hét alatt lefogytam 11 kg-ot, viszont 2 hete nem megy le szinte semmi. Még kb 3-4 kg amit le akarok adni, szinte már sehol nem látszik rajtam zsír, csak a hasamon meg a derekamon hátul. Az alakrom már eres.

A diétát ugyanúgy tartom, nem kajálok félre, megvan a napi 40 perc aerob minden nap, edzés és aerob előtt l-karnitint szedek és megiszok napi 3 liter vizet.

úgy gondolom mindent a legszigorúbban betartok, de mégis megállt a fogyás és kezdem feladni.

Olyanok véleménye érdekelne, akik voltak hasonló helyzetben és valamit változtattak és le tudott menni az utolsó pár kg is.

Okoskodók, megmondóemberek véleménye nem érdekel, köszi!!

2014. szept. 10. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én Brutal Blade-et használtam, mikor bevettem, úgy felnyomta a vérnyomást, hogy 3-4 óráig éreztem, hogy ver a szívem, nem is kicsit. Felpörgeti az anyagcserét rendesen, és hatásos is volt. Meg nem is drága.
2014. szept. 10. 17:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Lehet azt csökkenteni,ketogén napokat berakni a hétbe 2-4et,aztán visszatöltöd a ch-t,majd hintáztatni fokozatosan csökkenteni a ketó napokig.Pl hétfő 100g ch,kedd 70,szerda 50,cs-v ketó.
2014. szept. 10. 17:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Mi az a ketónap?
2014. szept. 10. 17:49
 14/17 A kérdező kommentje:
11: Ez nem veszélyes egy kicsit? Én nem kávézok meg energiaitalokat sem iszok.
2014. szept. 10. 17:51
 15/17 anonim ***** válasza:
csaj vagy? Mert ha nem akkor nem tudom hova akarsz tovább fogyni.
2014. szept. 10. 18:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz? Le akarom adni a hasamról a zsírt, hogy utána kezdhessem a tömegelést.
2014. szept. 10. 20:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem veszélyes, mondjuk, ha vérnyomás problémáid vannak, akkor csak óvatosan, vagy inkább ne, de akkor keress egy ehhez hasonló termogenikus zsírégetőt, ami gyengébb picit.
2014. szept. 10. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!