Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet az utolsó 3-4...

Hogy lehet az utolsó 3-4 kg-tól megszabadulni? Szálkásítás.

Figyelt kérdés

15 hét alatt lefogytam 11 kg-ot, viszont 2 hete nem megy le szinte semmi. Még kb 3-4 kg amit le akarok adni, szinte már sehol nem látszik rajtam zsír, csak a hasamon meg a derekamon hátul. Az alakrom már eres.

A diétát ugyanúgy tartom, nem kajálok félre, megvan a napi 40 perc aerob minden nap, edzés és aerob előtt l-karnitint szedek és megiszok napi 3 liter vizet.

úgy gondolom mindent a legszigorúbban betartok, de mégis megállt a fogyás és kezdem feladni.

Olyanok véleménye érdekelne, akik voltak hasonló helyzetben és valamit változtattak és le tudott menni az utolsó pár kg is.

Okoskodók, megmondóemberek véleménye nem érdekel, köszi!!

2014. szept. 10. 15:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Lassú lett az anyagcseréd, ch visszatöltés.
2014. szept. 10. 15:51
 2/17 A kérdező kommentje:
Mondom okoskodók megmondóemberek kíméljenek!
2014. szept. 10. 15:54
 3/17 anonim ***** válasza:

reggel, félálmosan kinyomok egy kábelt, az kb ennyi súlyú.

oszt meg is volt a fogyókúra.

de amit az első mondott az jó ötlet, higgy neki, ne a kiskegyed életmód magazinjára hagyatkozzál, amit kb agymosott nők írnak, agymosott nőknek!

2014. szept. 10. 15:56
 4/17 A kérdező kommentje:

Mindig sz@rás után és evés-ivás előtt méreckedek és gramm pontos mérlegem van, tehát hidd el, hogy tudom mennyi az annyi.

Arra nem emlékszem, hogy bárhol idéztem volna a kiskegyedből.

2014. szept. 10. 15:59
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy te nem értesz hozzá, attól még az első hozzászóló nem okoskodó, csak vázolta a tényeket!
2014. szept. 10. 16:15
 6/17 anonim ***** válasza:

Az is lehet a probléma, hogy míg 11 kg-mal több volt rajtad, addig szépen tudtál fogyni, mert több kalóriát égettél el, de mivel már jó pár kilótól megszabadultál, kevesebb energiát igényel a tested, így a mostani étrenddel ugyan annyit viszel be, mint amennyivel tudod tartani a súlyod, ergo se nem fogysz se nem hízol.

Vagy ez a helyzet, vagy az amit az első írt.

2014. szept. 10. 16:26
 7/17 A kérdező kommentje:

6-os! Ebben lehet valami, erre én is gondoltam, csak az a baj, hogy már így is 2 g fehérjén vagyok és 0,5 szénhidráton.

Innen hová csökkentsem még?

Egyébként 174 magas vagyok és 82 kg-ról indultam, most vagyok 71.

2014. szept. 10. 16:36
 8/17 anonim ***** válasza:
Húha, hát innen szerintem sehova. Akkor csak azt tudom javasolni, amit az első írt, kicsit tölts vissza, aztán kezdj neki újra. Vagy esetleg zsírégetőt is alkalmazhatsz, találsz jópárat a piacon. Én valamilyen termogént tudnék javasolni: [link]
2014. szept. 10. 16:43
 9/17 A kérdező kommentje:
5-ös! A tényeket nem kell vázolni mert tisztában vagyok vele hogy belassult az anyagcserém, egyértelmű.
2014. szept. 10. 16:56
 10/17 A kérdező kommentje:
8! És ezek többet érnek mint az l-karnitin? És melyik lenne a jó abból a rengetegből?
2014. szept. 10. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!