Ez az edzesterv megfelelo?
ket honapig atmozgato edzest csinaltam...most szeretnek egy tomegnovelo osztott edzestervet,5naposat akartam de az lehet picit sok lenne...22F picit zsiros a hasam es a mellem,epp ezert szeretnek aerobot is,futas bicikli stb
tapasztaltabbak segitseget kerem...koszonom elore is :)
Hétfő: Mell-Bicepsz-Has
Kedd: Láb-vádli
Szerda: Has-Váll
Csütörtök: Aerob
Péntek: Hát-Tricepsz-Vádli
Semmit nem edzünk két egymást követő nap, hiába lehet a hasat és a vádlit többször is edzeni egy héten, kell két edzés között pihenőnap azoknak is.
Amúgy nagyjából jó, majd úgyis kiderül pár hónap múlva hogy hogyan fejlődsz.
(Pl. nekem jobb a váll-hát együttes edzése, mert ha hátedzés előtt nem fárasztom le a vállamat, akkor az annyira besegít, hogy az első sorozatok után alig érzem a hátamat, pedig 5 év alatt már megvan az agy-izom kapcsolat.)
De nincs tömegnövelő edzés, csak étrend van.
Viszont én tömegelés alatt nem aeroboznék, nyilván a kardióvaszkuláris rendszered miatt végeznéd, de arra meg jobb az intervallum kardió (nekem legalábbis jobban bevált).
nem edzenek semmit egymas utan ket egymast koveto nap vagy ezt mirefel erted?
s akkor szerinted a hat-tricepszet csereljem fel hat-vallra?
Jajj, bocs, has-vádlit olvastam elsőre, amikor már leírtam az elejét a válasznak és nem töröltem ki, mikor észrevettem, hogy az has-váll.
Neked kell tudnod, hogy mennyire tudod megedzeni a hátadat.
Nekem muszáj előtte lefárasztani a vállamat, mert különben folyton besegít.
Ezek a dolgok egyénfüggők, hogy kinek mi válik be.
Mondok még valamit: nekem genetikailag vékonyak a végtagjaim, ezért a külön lábnap mellett külön kar napot is tartok, tehát egy nap edzem meg a bicepszet, tricepszet és az alkart, nem pedig valamelyik nagy izomcsoporttal külön.
Jó így, de ez nem edzésterv, csak az izomcsoportok heti bontása.:)
"picit zsiros a hasam es a mellem,epp ezert szeretnek aerobot is,futas bicikli stb "
Vagy izmot növelsz vagy zsírt adsz le. Egyszerre nem megy, ugyanis más-más étrend kell ezekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!