Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az edzesterv megfelelo?

Ez az edzesterv megfelelo?

Figyelt kérdés

ket honapig atmozgato edzest csinaltam...most szeretnek egy tomegnovelo osztott edzestervet,5naposat akartam de az lehet picit sok lenne...22F picit zsiros a hasam es a mellem,epp ezert szeretnek aerobot is,futas bicikli stb

tapasztaltabbak segitseget kerem...koszonom elore is :)

2014. szept. 9. 20:56
 1/7 A kérdező kommentje:

Hétfő: Mell-Bicepsz-Has

Kedd: Láb-vádli

Szerda: Has-Váll

Csütörtök: Aerob

Péntek: Hát-Tricepsz-Vádli

2014. szept. 9. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Semmit nem edzünk két egymást követő nap, hiába lehet a hasat és a vádlit többször is edzeni egy héten, kell két edzés között pihenőnap azoknak is.

Amúgy nagyjából jó, majd úgyis kiderül pár hónap múlva hogy hogyan fejlődsz.

(Pl. nekem jobb a váll-hát együttes edzése, mert ha hátedzés előtt nem fárasztom le a vállamat, akkor az annyira besegít, hogy az első sorozatok után alig érzem a hátamat, pedig 5 év alatt már megvan az agy-izom kapcsolat.)

De nincs tömegnövelő edzés, csak étrend van.

Viszont én tömegelés alatt nem aeroboznék, nyilván a kardióvaszkuláris rendszered miatt végeznéd, de arra meg jobb az intervallum kardió (nekem legalábbis jobban bevált).

2014. szept. 9. 21:07
 3/7 A kérdező kommentje:

nem edzenek semmit egymas utan ket egymast koveto nap vagy ezt mirefel erted?

s akkor szerinted a hat-tricepszet csereljem fel hat-vallra?

2014. szept. 9. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Jajj, bocs, has-vádlit olvastam elsőre, amikor már leírtam az elejét a válasznak és nem töröltem ki, mikor észrevettem, hogy az has-váll.

Neked kell tudnod, hogy mennyire tudod megedzeni a hátadat.

Nekem muszáj előtte lefárasztani a vállamat, mert különben folyton besegít.

Ezek a dolgok egyénfüggők, hogy kinek mi válik be.

Mondok még valamit: nekem genetikailag vékonyak a végtagjaim, ezért a külön lábnap mellett külön kar napot is tartok, tehát egy nap edzem meg a bicepszet, tricepszet és az alkart, nem pedig valamelyik nagy izomcsoporttal külön.

2014. szept. 9. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Jó így, de ez nem edzésterv, csak az izomcsoportok heti bontása.:)

"picit zsiros a hasam es a mellem,epp ezert szeretnek aerobot is,futas bicikli stb "

Vagy izmot növelsz vagy zsírt adsz le. Egyszerre nem megy, ugyanis más-más étrend kell ezekhez.

2014. szept. 9. 21:28
 6/7 A kérdező kommentje:
utolso s akkor szerinted ezzel igy egyben nem tudok izmosodni vagy mit tanacsolsz mit tegyek? :)
2014. szept. 9. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudsz izmosodni tömegnövelő étrenddel, ami kalória pluszt jelent. De így meg nem tudsz zsírt leadni, mert ahhoz meg kalória mínuszos szálkásító diéta kellene. Egyszerre nem megy, erre írtam.
2014. szept. 9. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!