Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Már edzhetnék ennyi idősen?

Kővári Lili kérdése:

Már edzhetnék ennyi idősen?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 156 cm, és eléggé vékony, sokan azthiszik anorexiás vagyok, és elég sokan már az osztálytársaim is és a barátaim is piszkálnak ezzel, hogy milyen vékony vagyok..Na ebből nekem most lett elegem..És arra gonoltam, hogy elkezdenék edzeni, elsőnek pőersze csak a saját testsúlyommal súlyok nélkül, és majd szépen lassan idővel súlyokkal is, és azt is majd növelném.És még mellé vennék tömegnövelőt, mert azt is ha rendszeresen használom, akkor 1 hónap alatt már 3-5 kg ot hízhatok, ami rajtam meg is látszana. És tudnátok nekem tippeket, tanácsokat adni a hízással és ezzel az egésszel kapcsolatosan? Meg esetleg néhány ételt, amitől hízni is könnyeben tudok.
2014. szept. 9. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Jól látod, pár évig még saját testsúlyos edzés kell neked, töltsd le a fegyencedzés című könyvet és olvasd el.

Tömegnövelő étrend kell, nem fontos tápkieg. Max ha nem tudod bevinni szilárd kajából a napi tápanyagmennyiséget.

Googleba: alapismeretek.

2014. szept. 9. 17:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Bár a tömegnövelő is kaja, de azért nemhiszem hogy 13 éves lánynak agyba főbe kéne egy agyoncukrozott cuccot innia.

Amitől tudsz hízni, az egyertélmű -> Kaja-kaja-kaja

Saját testsúlyos edzés teljesen jó döntés, fegyencedzést elolvasod, lépésről-lépésre le vannak írva a gyakorlatok.

Sárga kapszula című könyvet is elolvashatod, bár nem azt mondom, hogy ennyi idősen már grammpontosan kell méricskélni a kaját, de legalább lesz egy kis táplálkozásbeli ismeret is, ami biztos jól jön a késöbbiekben.

2014. szept. 9. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!