Hogyan érhetném el, hogy az én hasam is hasonlóan nézzen ki? KÉPPEL
Figyelt kérdés
Valami ilyesmi eredményt szeretnék elérni. 16 éves lány vagyok, 164 cm és kb. 50 kg. Jöhetnek edzéstervek, tanácsok, tapasztalatok.
2014. szept. 6. 18:46
1/9 anonim válasza:
Hát ez nem valami nagy. Ilyet pár aerob gyakorlattal is eléred.
2/9 anonim válasza:
Bár nem hiszem, hogy erre szükséged lenne, de ha úgy érzed itt van ez: [link]
3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom, de én nem akarok szedni semmit, természetesen akarok eredményt elérni. Formát akarom a hasamnak, ehhez vmi edzés otletet tudtok adni?
2014. szept. 6. 19:24
4/9 anonim válasza:
Ez is természetes. Semmilyen káros hatása nincs! Ha ez nem egészséges akkor a zöldségek, gyümölcsök se azok.
6/9 anonim válasza:
Ez kb nokedli has. Van akinek alapból ilyen vagy jobb, tehát alkatfüggő is. Sima kis odafigyelés az étrendre, és heti pár aerob edzés, ennyi.
7/9 anonim válasza:
Ja, ehhez csak alacsony testzsírszázalék kell.
Diéta és aerob edzés, ahogy mindenki írta, de én heti két vagy három súlyzós edzést is beiktatnék, csakis alapgyakorlatokkal; guggolás, felhúzás, nyomások, evezések.
8/9 anonim válasza:
Így van, súlyzós edzéssel sokkal jobb forma is hozható. A formát az izmok adják, jó esetben.:)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2014. szept. 6. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!