Ez a forma hozható naturál?
Szerintetek nyomhatott magába a gyerek cuccokat? ( nem a szteróííídfehérjeporra gondolok, hanem pl tesztoszteron szuri és egyéb szteroidokra)
Illetve gondolom ezt csak ő tudja saját maga, de ez a forma hozható lenne naturálba?
Szerintem nem!
még kokszal se olyan könnyű egy ilyet elérni :D
nem naturál.
Az izomforma, tömörség, szárazság, defínició, és főleg az első képen a váll szeparációja, eléggé árulkodó.
nem sok szertől leszel ilyen magyarul diéta mellé egy vagy két szer okoz ilyenfajta izomtónust, azok közül durrantott oda emberünk egy tisztességes adagot!
de most nézem,hogy mi azok az ujjak ? xD
főleg a 2. képen
Elég korrekt a srác :D Persze sejtettem hogy nem egyszerű kokszal sem. Kivéve ha az ember porozik!!4négy! azt tudom hogy szteroidproteinportól instant ilyen leszel, de az nem jó mert anyukám nem engedi.
Tudtok olyan képet linkelni ahol szeretetek az illetőnek elég pofás teste van, és 100% natur? Csak kíváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!