Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek normális?

Szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok 1 hete kezdtem egy kúrát, és hát olyan érzésem van mint,ha bedagadtam volna, ez normális, az edzőm szerint igen.

susta+winstrol

2014. szept. 5. 17:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A susta azért tart vissza vizet, hiszen van benne hosszú észteres tesztó is. vagy mire értetted? Mert nem hinném, hogy zsírosodtál volna, főleg a te alkatoddal. Kis vizesedés van, ennyi.
2014. szept. 5. 17:33
 2/16 A kérdező kommentje:

Igen szerintem is ez a gond ha megnyomom a böröm mint,ha vizes lenne és olyan érzés,mintha be lenne dagadva mindenem :D

1.hét+2kg

2014. szept. 5. 17:35
 3/16 anonim ***** válasza:
egyszerűen bevizesedtél egy kicsit.
2014. szept. 5. 17:53
 4/16 anonim ***** válasza:
Bedagadt de jo neked:D:D:D:D:D
2014. szept. 5. 18:33
 5/16 anonim ***** válasza:
Te mióta koxolsz? Azt hittem, ami képeket itt linkeltél naturál volt...
2014. szept. 5. 18:51
 6/16 A kérdező kommentje:

Azok mind natúrálok voltak.

verseny

2014. szept. 5. 18:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Ott írja a kérdésben, hogy egy hete kokszol. Eddig naturál volt.
2014. szept. 5. 18:56
 8/16 anonim ***** válasza:
Azt írta, hogy egy hete kezdett egy kúrát az nem jelenti, hogy nem csinálhatott előtte is párat. Én legalábbis így értelmeztem, mert nem az volt ott, hogy legelső kúra. Miért kell belekötni? Csak érdekelt, hogy mióta csinálja.
2014. szept. 5. 19:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem kötözködés, de mivel még kb két hete is rengetegszer leírta, hogy naturál , akkor nyilvánvaló, hogy ez az első kúrája. Ha nem az első lenne, akkor ő is tudná már, hogy van vizesedés. De nem tudta, mert nincs tapasztalata.
2014. szept. 5. 19:20
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi sándorom.
2014. szept. 5. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!