Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 200 kilóval nyomhat valaki...

200 kilóval nyomhat valaki fekve naturba?

Figyelt kérdés
vannak akik kivételes tehetséggel rendelkeznek fekvenyomás terén,meddig mehet ez el?létezik hogy valaki mondjuk naturálba kiszed 200kilot?
2014. szept. 3. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
létezik, és még csak nem is ritka dolog...
2014. szept. 3. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:

hajjaj, és még mik vannak?

a kedvencem, csávó natúrban 140 kilóval nyakból!

8 ment neki!

állítólag natúr, vagyis ezt híreszteli, az biztos, hogy edzés után vagy 4-5 féle dobozból rakja össze a tápoldatát.

ő is 200 felett nyomkod, de szériában.

ha rossz napja van, 180-190 CSAK, de ha bekajál, és az asszony jókat főz, 2 kiló megvan neki.

2014. szept. 3. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
kezdő kondis koromban találkoztam először egy barátommal, akitől azóta rengeteget tanultam, extrém ektomorf ropiként besétált a terembe én ott küzdöttem fekve pont a 40kg-ommal(akkor voltam 95kg) a nálam ropibb csóka meg felpakolt 160at, én meg néztem, hogy miért nem szól rá senki, még a recepciós csajhoz is odamentem, hogy figyelj már a srác most akar öngyilkos lenni, az meg persze csak kuncogott rajtam... és nem kitolta 6*...
2014. szept. 3. 22:01
 4/8 anonim válasza:
utolsó: azóta már vastag a karja?
2014. szept. 3. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:

# 2

Tiszába vagy vele hogy mi az a natúr?

2014. szept. 3. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

nyugi kisvirág!

szerintem te sem a rudira gondoltál, mikor a natúr szót odabiggyesztetted.

vagy megzavart, hogy 4-5 féle tápszer és a natúr szó egy mondatrészben szerepel?

vagy mi?

nem értem a kérdésed!

gondolom, és most csak a saját gondolatmenetemet követem, koxost írtam volna, ha a tápszert keverem, nem!

na inkább alukáljá mert sok lesz ez neked estére!

2014. szept. 3. 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:

# 6

Azért nem érted a kérdést mert még arról sincs fogalmad mi az a kokx meg mi az a táplálék kiegészítő!

Na jó éjt töki!

2014. szept. 3. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:
én ismerősöm 70 kilósan 150 et kinyom, szóval simán lehet még többel is
2014. szept. 5. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!