Hol kaphatok olcsón ilyen kondigépet?
Rohadtul szeretek edzeni komolyan mondom. Vezetek edzés naplót, oda figyelek a kajára, a gyakorlatok helyes kivitelezésére csak lejárni nem szeretek.
Egyrészt utálok utazni, másrészről a teremben frusztrálnak az emberek, harmadrészt elég drága (havi 10K).
Arra gondoltam, hogy kicsit spróolok és csinálok itthon egy konditermet.
Mint mondtam nem vagyok profi és nem is akarok az lenni. Az izomdefiniáltság, az alakformálás a célom hosszú távon!
Szükségem van állítható fekpadra, scottpaddra vagy a fekpad végén egy francia rúd tartóra, az is megteszi. Ha van a fekpadon lábnyújtó, lábhajlíti akkor annak is örülnék. Húzodzkodó és kész.
Milyen gépet vegyek?
nekem van egy saját termem, igaz elsőnek magamnak készült, de mostmár nyilvános, sokan is járnak.
több misi van benne, de megérte, én akkor megyek, amikor akarok.
Húzódzkodó-csigás illetve lapsúlyos gépek nekem nem kellenek. A padon tudok fekvenyomni, tárogatni, pulloverezni, felteszem a lábam akkor hasprésezni.
A fekpad végébe egy rúdtartó kell és akkor úgy mellről nyomni is tudok vagy ha szembe állok a géppel akkor felhúzást és döntött törzsű evezést is végre tudok hajtani.
Ha van benne lábnyújtó, lábhajlító akkor még azt is!
A súlyzókkal + a francia rúddal tudok oldal emelni középső és hátsó vállra valamint bicepszezni, tricepszezni.
15-20 ezer forintért veszek egy falra fúrható húzodzkodót. A különböző fogásokkal tudom stimulálni a hát izmaimat. Kimegyek az utca végén nyílt "street-workout" játszótérre és csinálok lassú, teljes tartományban végzett hiperhajlítást.
Ja meg futok.
Még van wrist rollerem és powerballom a csukló, alkar erősítésére.
Mennyibe kerülhet egy ilyen szett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!