Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hol kaphatok olcsón ilyen...

Hol kaphatok olcsón ilyen kondigépet?

Figyelt kérdés

Rohadtul szeretek edzeni komolyan mondom. Vezetek edzés naplót, oda figyelek a kajára, a gyakorlatok helyes kivitelezésére csak lejárni nem szeretek.

Egyrészt utálok utazni, másrészről a teremben frusztrálnak az emberek, harmadrészt elég drága (havi 10K).

Arra gondoltam, hogy kicsit spróolok és csinálok itthon egy konditermet.

Mint mondtam nem vagyok profi és nem is akarok az lenni. Az izomdefiniáltság, az alakformálás a célom hosszú távon!

Szükségem van állítható fekpadra, scottpaddra vagy a fekpad végén egy francia rúd tartóra, az is megteszi. Ha van a fekpadon lábnyújtó, lábhajlíti akkor annak is örülnék. Húzodzkodó és kész.

Milyen gépet vegyek?

2014. szept. 3. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem van egy saját termem, igaz elsőnek magamnak készült, de mostmár nyilvános, sokan is járnak.

több misi van benne, de megérte, én akkor megyek, amikor akarok.

2014. szept. 3. 21:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Én tényleg csak pár gépet akarok betenni a lehető legolcsóbban. Ehhez kérek segítséget, hogy mégis hogyna oldhatnám meg a legolcsóbban.
2014. szept. 3. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Legolcsóbban apródról tudod megoldani. Egész jó gépeket lehet kifogni, súlyokat is viszonylag olcsón 300-400 forint/kg-os áron be tudsz szerezni. Én is pont most csináltam egy itthoni termet. Vannak olyan multifunkcionális gépek, amelyek tudják ezeket amiket te felsoroltál, de ezekkel óvatosan kell bánni, mivel vannak köztük nem kis számban rossz minőségűek is, mindenképpen nézd meg mielőtt megrendelnéd. Az jó ha tudod, hogy véleményem szerint egy ilyen kisebb terem megfelelő súlykészlettel együtt alaphangon 150-200 ezer. (Saját tapasztalat, én 400-ból hoztam ki, igaz nekem volt egy új gép is. )
2014. szept. 4. 08:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Húzódzkodó-csigás illetve lapsúlyos gépek nekem nem kellenek. A padon tudok fekvenyomni, tárogatni, pulloverezni, felteszem a lábam akkor hasprésezni.

A fekpad végébe egy rúdtartó kell és akkor úgy mellről nyomni is tudok vagy ha szembe állok a géppel akkor felhúzást és döntött törzsű evezést is végre tudok hajtani.

Ha van benne lábnyújtó, lábhajlító akkor még azt is!

A súlyzókkal + a francia rúddal tudok oldal emelni középső és hátsó vállra valamint bicepszezni, tricepszezni.

15-20 ezer forintért veszek egy falra fúrható húzodzkodót. A különböző fogásokkal tudom stimulálni a hát izmaimat. Kimegyek az utca végén nyílt "street-workout" játszótérre és csinálok lassú, teljes tartományban végzett hiperhajlítást.

Ja meg futok.

Még van wrist rollerem és powerballom a csukló, alkar erősítésére.

Mennyibe kerülhet egy ilyen szett?

2014. szept. 4. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:
google a barátod :)
2014. szept. 4. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!