AB Generator kondigépet hol lehet kipróbálni? Van olyan konditerem ahol van ez a gép? Ha beírjátok a googleba látjátok. Budapesten bármely konditerem jó.
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 21:57
1/3 anonim válasza:
Nemhiszem , hogy bármely komolynak számító konditeremben lenne ilyen. Mi a sz*rnak. Ha otthoni edzésre kell, 3000 ft egy haskerék, ami brutál is tud lenni. De ott van még a hasprés, függeszkedve lábemelés, földön lábemelés, plank, és vagy több tucat hasizom erősítő programm.
Mellesleg, nem tudom mi a célod, de hasedzéssel nem lehet zsírt égetni, tömegnövelő étrend nélkül meg nincs izomnövelés, vagyis megfelelő diéta nélkül semmit se ér.
2/3 A kérdező kommentje:
Célom, hogy egy géppel nagyjából az összes izomzatot tudjam edzeni és ne kelljen eljárjak konditerembe. Ez a gép kicsi ahogy láttam és nem nagyon drága. Konditeremre sajnos nincs pénzem.
2014. júl. 20. 23:59
3/3 anonim válasza:
Szia! Én egy lány vagyok, ma jött meg a gép, nagyon nem vagyok formában hónapok óta nem sportoltam és elsőnek két percig bírtam annyira kemény. Annak aki soha vagy csak ritkán sportol annak nagyon jó teljes testet átmozgatja. Egy kolleganőm véleménye alapján aki már másfél hónapja vette meg nem fogyott semmit a melle, és sokkal jobb kondija van, jobban tud biciklizni is hegyre fel, formássabb lett a feneke is. Nyilván elsőnek nagyon megterhelő aztán kevésbé, de napi öt perc az időd be belefér, az öt percbe pedig belefér vagy 300db normál tempóban. Ha kevés akkor gyorsítása rajta. Hat a karra, combra, hasra, fenék re. Otthon bármikor élőveheted, akár bugyi és sportmelltartóban is csinálhatod, nem lát senki, bármilyen edzéssel, felûléssel, haspréssel és diétával kombinálhatod. Ha meguntam elrakod és bármikor előveheted. Én 19990ft ért vettem neten, 0ft póstaköltséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!