Ennyi pénzből hogyan?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogyan oldjam meg az étrendem?
Célom formás szálkás izomzat. Jelenleg 89kg vagyok 176cm magas 18éves.
50ezer forintból szerintetek hogyan?
Super Fat Burner 120 tabletta (zsír égető)
ára : 4000ft
100% Whey Protein Professional (0.90 kg)
ára: 7000ft
tojás 9 ezer egy hónapra.
Ez eddig 20 ezer.
És itt lenne a többi :
Sajnos minden nap nem tehetem meg hogy csirkemellet egyek.
Ti 50ezerből hogyan oldanátok meg? Hogy egyszerre legyen hatásos is az étkezés. És közbe legyen teremre is pénz.
Előre is köszi a segítséget.
Normális étrendet kellene összerakni. Szerintem a fehérjebeviteled így is sok lesz, ne költs Whey Proteinre.
A gyümölcsöket, olajos magvakat, változatos étkezés, vitaminokat kifelejtetted.
van itt jópár dolog a képletben ami csak pénzkidobás.
pl zsírégető meg kondibérlet kapásból kuka. ezek nélkül is lehet fogyni/szálkásodni.
a rizs meg zöldség enm drága.
tehát a kérdéses rész inkább a fehérje, de nem halsz bele ha nem a 1300 ftos csirkemellet veszed.
50k untig elég,én kevesebből oldom meg,pedig jóval nagyobb vagyok nálad. Hagyd a zsírégető tablettát,sőt,a fehérjét is,viszont vitamint vegyél (pl. multi pro, scitec vita-min).
A tojás nagyon jó fehérjeforrás,de nem a leggazdaságosabb,már csak azért sem,mert a sárgáját úgysem eheted meg,főleg diéta alatt. Ha pesti vagy,nézz utána a Caprovius termékeinek,kapható náluk tojásfehérjelé.
Ha azt az étrendet tartod,ami a táblázatban látható,az jó eséllyel sok lesz a ch-ból. Nem írtad,mióta edzel,de felteszem,túlsúlyos kezdő vagy. Ez azt jelenti,hogy nincs szükség brutál sok fehérjére,napi 160 g bőven elég kéne legyen.
Ehhez elég fél kiló hús,plusz 40 dkg sovány túró. Ha van a közeledben piac és tejbolt,ott jóval olcsóbban megkapod a túrót (6-800 Ft/kg körül). Ergo 1000 Ft körül megvan a napi fehérjeadagod. A rizs,a zab meg a zöldség meg már nem olyan nagy kaland. Vitaminnal együtt 40-ből ki kell tudnod hozni,még simán marad is pénzed terembérletre.
Zsírégető: minek?!?!
Protein 8 ezer forintért: ha spórolós vagy, miért ilyen ótvar drága termékeket nézegetsz? Jól jön a fehérjepor, csak ne ilyet.
Csirkemell helyett jó bármilyen másik hús.
Ennyi fehérje nem kell.
Fehérjét tudsz olcsóbban venni ha annyira akarsz és nincs tele minden szarral, de el is hagyhatod.
Húsból nem muszáj csirkemellet tolni, és igen a tojás sárgáját is nyugodtan eheted szálkásítás alatt.
a fehérje por nem feltétlenül rossz ötlet, az izolátumok olcsóbbak mint a valódi étel, kb féláron kapod meg.
az más kérdés, hogy mennyi a tápértéke.
a multivitamin jó ötlet, csak vigyázni kell vele. sőt, alapozásnak lehet egy kis porcvédőt is szedni.
a tojássárgájától meg nem kell rettegni, és a testépítő/sportember egyébként is állandóan diéta alatt van. egyszerűen nem a leggazdaságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!