Ennyi pénzből mit tudok kihozni?
Figyelt kérdés
40.000 Forintom van, és hangcuccot szeretnék. Olyan lenne a legjobb, ami le tud menni 40 Hz-ig. Én egy AB csatornás sztereó erősítőre gondoltam, így lehetne egy 2.2-es, és arra hogy elég lenne a hangszórókat megvenni, mert van lehetőségem megépíteni őket. A kérdés csak az, hogy milyet vegyek?? Sajnos ennél többet nem tudok rákölteni.2014. aug. 4. 10:01
1/1 anonim válasza:
Szerintem egy sztereó erősítőre kéne beruháznod használtan első körben pl.
Hangszóró kérdésben szerintem megfelelő eszközök esetén tudsz jó, vagy célodnak megfelelő ládát faragni. De elég sok ismeretre van szükség mint hangszóró mint hangváltó téren. A 2.2 -est hogy gondoltad 2db mély-láda és 2db topláda ? Milyen hangszóróra gondoltál, és mi lenne vele a célod ?
Topláda ára sacc / kb ha otthon szeretnéd összehozni:
Master Audio PA08-8 200 + MNC 33511 Dome magas
A hangszórókészlet lenne kb 15 ezer + doboz, ragasztó és vagy facsavar, rezgéscsillapító , csatlakozótálca , kárpit, kárpitragasztó, hangváltó , hangszóróvezeték.
És akkor még nincs szó a mélyről részről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!