Miért van az, hogy ezeknek a gyúrós embereknek még a szex sem akar menni?
Figyelt kérdés
Eddig volt 5 olyan partnerem, aki komolyan benne volt ebben a sportban, köztük versenyző is.
Na a szex!
Ez valahogy nem akart menni egyiknél sem.
Ha fel is tornázták a vért ott lenn, az egész tartott vagy 2 percig.
Az meg mi?
De általában semmi nem volt, jó ha heti egy alkalommal kedve volt a drágámnak csinálni valamit, azt is a fennemlített időpontig bírta.
Ha mentem vele a városban állandóan magát nézte a kirakatokban, már engem zavart.
Miért ilyenek a testépítő pasik?
Mi bajuk van hogy nem megy a szex?
Örülnék ha ezt valaki leírná, névtelen az oldal, úgysem tudja meg senki ki írta a választ, ezért várom az értelmes válaszokat.
#lennbajvan #nemakarmenniasex
2014. szept. 3. 09:14
11/12 anonim válasza:
fogyj le,ne legyél ennyire plöttyeteg,ne legyél sárkány természet és ne legyen kúrás közben mindig olyan kelletlen a pofád,akkor nem lesz ok panaszra:)
12/12 HarciCsiga válasza:
Ha valóban igazad beszélsz amire nem sok esélyt látok mert elég valós hogy fake vagy és csak simán beakarod mocskolni az összes embert aki edzeni jár, ha nem így van elnézést kérek előre is szóval amiket belinkeltél azok növekedési hormon fokozók vagyis kox amit általában kiegészítenek valamilyen szúrós szteroiddal hogy jobban üssön az emberi testnek sajnos határai vannak amiken gyógyszerek nélkül sajnos nem lehet túllépni ha igaza a sztori akkor biztos vagyok benne hogy a barátodnak a cucctól nem működött rendesen az előtte lévőkben meg nyilván volt bennük is valami mert számokban sokkal több átlag ember amatőr használ cuccot mint versenyző azt tudom mondani hogy minden 7-8adik terembe járó használ vagy használt már valamiféle teljesítmény fokozó szert így ezt is meg lehet magyarázni de ha kifogsz egy fiatalabb naturál testépítőt akinek alapjáraton nem voltak nemi problémái még a sport előtt akkor biztos lehetsz benne hogy minimum annyit tudd produkálni mint egy átlag ember főleg hogy a súlyzós edzéssel foglalkozóknak van a legmagasabb tesztoszterontermelésük ami egyenlő egy kőkemény alsó végtaggal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!