Miért van az, hogy ezeknek a gyúrós embereknek még a szex sem akar menni?
Eddig volt 5 olyan partnerem, aki komolyan benne volt ebben a sportban, köztük versenyző is.
Na a szex!
Ez valahogy nem akart menni egyiknél sem.
Ha fel is tornázták a vért ott lenn, az egész tartott vagy 2 percig.
Az meg mi?
De általában semmi nem volt, jó ha heti egy alkalommal kedve volt a drágámnak csinálni valamit, azt is a fennemlített időpontig bírta.
Ha mentem vele a városban állandóan magát nézte a kirakatokban, már engem zavart.
Miért ilyenek a testépítő pasik?
Mi bajuk van hogy nem megy a szex?
Örülnék ha ezt valaki leírná, névtelen az oldal, úgysem tudja meg senki ki írta a választ, ezért várom az értelmes válaszokat.
És akkor 5. embernek újra izmos embert választottál? Fuck logic. :)
De nyilván kamu kérdés, sima utáljuk a testépítőket project. Szép volt kisgyerek.
Ha komolyan benne voltak a sportban,akkor szinte biztosan használtak szteroidokat. Az anabolikus szteroidok egyik mellékhatása,hogy a szervezet saját tesztoszterontermelése leáll,a herék pedig összezsugorodnak. Ennek ellenére a kúrák alatt többszörösére nő a tesztoszteronszint az injekciók miatt,tehát elvileg ilyenkor nagyon kanos kéne legyen az alany. A kúrák között viszont szépen elpárolog a libidó,pláne,ha valaki tartós használó. Szóval lehet,hogy épp a kúrák közti szünetben kaptad el őket. De vannak az oldalon nálam jóval kompetensebbek,hátha van más ötletük.
z a sport a külsőről szól elsősorban. Ha valaki életének középpontjába a saját külsejét állítja,ha arra költ el százezreket,és a köré szervezi az egész napját,hogy minél izmosabb legyen,akkor miért meglepő,hogy valahol nárcisztikus személyiség?
Jaj drágaságaim!
Látom megjöttek az első díszpéldányai a gyúrós embereknek.
Az utolsó volt versenyző, előtte inkább lelkes amatőrökkel voltam.Bár némelyik elég komolyan vette.
De a lényegen nem változtat, a műszer nem működött.
Azóta inkább atletikus pasikkal vagyok(futók, úszók), és érdekes, mindegyiknek van teljesítménye az ágyban, nem is kicsi.
Akkor ez hogy is van?
Szeretek testépítő versenyekre járni, ott van a legtöbb jótestű ember, lehet válogatni.
Jobb mint a szórakozóhely, aki ott van, általában már ad magára, csak sajnos a fenti probléma állt elő mindig.
Most már úszó és más versenyekre járok, igaz, ott nem olyan feszes izmosak az emberek, de teljesíteni tudnak.
simán el tudom képzelni, hogy a kigyúrt fickók nem bírják a strapát az ágyban. A nagy testtömeg sok oxigént vesz fel, hamar fáradnak, ráadásul nem is erre edzenek. A gyúrásból semmit nem tudsz alkalmazni az ágyban.
amióta elkezdtem bunyózni, sokkal jobb a szexuális teljesítményem. a sok jitsu, bírkózás adja az "állóképességet", és a fogásokat is lehet alkalmazni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!