Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek hagyjam abba a...

Szerintetek hagyjam abba a testépítést amíg lehet? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szóval STRIA... a lényeg hogy csak elkezdett repedezni a bőröm, hónaljamnál, tricepszemnél. A kérdés hogy hagyjam-e abba, igazából nem igazán akarok a testépítéssel foglalkozni, inkább csak kicsit jobban akartam kinézni, izmosabbnak. De most nem tudom hogy mit tegyek (akinek van) lányokat zavarja? (nem ilyen kis csíkok hanem ami tényleg megvan repedezve egy normális izomtömeg mellett) akkor, strandolás, egyáltalán aki megrepedezett megbánta hogy belekezdett a testépítésbe?

2014. szept. 2. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:

a lányokat nem az érdekli, hogy van e striád, vagy nincs, vagy, hogy dagadt vagy e, vagy izmos, hanem, hogy oda mersz e menni hozzájuk, és képes vagy e szórakoztatni őket...

törekedj a megelőzésre, szedj multivitamint, sok c-vitamint, használj valamilyen testápolót fürdés után, hideg meleg zuhannal is feszesítheted némileg a bőrödet... és NE tömegelj túl gyorsan, havi 1-2kg +nál több NE jöjjön...

Mellesleg, ha most abbahagyod az edzést és összeesel, attól is jöhet még stria, nem csak a növekedés, a fogyás is okozhat...

2014. szept. 2. 21:52
 2/5 Tyler913 ***** válasza:
Bu.i-e vagy? A stria épp annak a jele,hogy jól fejlődsz,hogy növekszel. Viseld büszkén. A csajokat ez nem érdekli,nem amiatt fordulnak el tőled,hanem ha egy önmagában kételkedő,bizonytalan,apróságokon aggódó kis gyík vagy.
2014. szept. 3. 09:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Kezdőként egy év alatt én is sokat fejlődtem és sok sriám is volt.

Azért írom, hogy volt, mert eltelt közel 5 év és már alig látszanak, szóval hosszú távon kit érdekelnek a striák?!

2014. szept. 3. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Kend testápolóval minden nap.
2014. szept. 3. 20:34
 5/5 anonim válasza:

nálam az izmos test a tuti nyerő :))

striás v nem az nem érdekel

2015. jún. 7. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!