Testépítők, gyúrósok miért mutogatják magukat? Miért vonulnak az utcán úgy, hogy a dugóban még a 10. autóból is azt nevetik, nini egy dinnyehordó?
A haverom a Jenő, pont ilyen.
Nemrég kezdtük, de rajta már látszódik.Egyből beszaladt a helyi kínai üzletbe, és mindenből megvette a legkisebb méretű ruhát, és amióta gyúr, ezekben jár.
Ezt miért kell csinálni?
Sokszor látom a teremben is, hogy jönnek az emberek, némelyiknek a karja eltartva a hónaljától, mintha rohadna a hónalj, és nem tudja hozzáérinteni a felkarját.
Ez a jelenség miért van?
Nem veszik észre, hogy kineveti őket mindenki?
Az első kérdésedre a választ Jenő barátod tudja egyedül.
"Sokszor látom a teremben is, hogy jönnek az emberek, némelyiknek a karja eltartva a hónaljától, mintha rohadna a hónalj, és nem tudja hozzáérinteni a felkarját.
Ez a jelenség miért van? "
Ez viszont azért van, mert széles a vállunk, valamint a hátunk. Mi ebben a vicces? Nekem még soha senki nem szólt ezért, nem tudom te merre jársz. ( [link] )
igen, pont erre gondoltam!
kicsit nevetséges az ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!