Ez tényleg hatásos? Ha mindennap végigcsinálom, izmosodhatok?
Most túl vékony és formátlan vagyok, viszont hízni nem tudok, és konditerembe sincs lehetőségem menni.Otthoni edzésnek ez jó?Lesz valami változás?
Mellé kellene szedjek valami vitamint,vagy hogy van ez?17L
NEM.
Nem így működik a dolog sajnos
Jó etrend (builder.hu)
Edzesnek Street Workout.
Ha full kezdő vagy először ez a 7 perc megerőltető lesz. Tömegnövelő étrenddel biztos hogy egy kicsit fogsz izmosodni de csak egy rövid ideig, utána nagyobb terhelés kell az izmoknak hogy tovább tudjanak fejlődni. Fegyencedzés vagy Street Workout
https://www.youtube.com/watch?v=XeZXdZPCnX8
Ezt se kell mindennap csinálni mindjárt az elején, elég minden másnap.
Bővebb infó itt.
Táplálkozás, edzés stb..
Hát ez vicc:D Bele néztem, mert hátha nem olyan hülyeség, de az. A 7 percet felejtsd el és az ugri bugri gyakorlatot, az csak melegítésre jó, ha jó.
Vitamint szedj viszont, ha fehérje port nem is veszel akkor kajából szerintem össze tudod hozni. Ami kell az fehérje, ha lehet tejsavó edzés után és estére zsírszegény túró a kazein miatt. Ha anyuci tudja finanszírozni akkor vágj bele. Figyelj oda az étrendre és keményen edz. Vannak ilyen workout-os dolgok a neten amit otthon eltudsz végezni. Nem árt némi kis súlyt beszerezni se.
Ha nem akarsz egy egész könyvet elolvasni mint a sárga kapszula akkor itt is találsz étrend javaslatot:
Az ilyen oldalak meg női újságok 50% arról szól hogy hoyan fogyj 2 hét alatt 100kg-ot a másik50% hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy...
Kell egy rendes edzésterv és egy tömegnövelő étrend! Anèlkül nem lesz jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!