Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek a natura wpc35...

Szerintetek a natura wpc35 tejsavófehérje hatásos a fejlődésre?

Figyelt kérdés
Tudom h nem olyan nagy fehérjetartalmú,nem olyan válaszokat szeretnék, hogy a wpc80 az jobb hanem, olyanokat h a fejlődésre hat-e ez a fajta fehérje.
2014. júl. 28. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel megerősítést vársz arra, hogy ez a kupac sz*r jó, ezért azt mondom igen, "hatásos" a fejlődésre.
2014. júl. 28. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Étrendtől függ, ha az étrendedből pont annyi fehérje és szénhidrát hiányzik, mint amennyi abban van, akkor igen, de ha mondjuk több fehérje és kevesebb szénhidrát, akkor nem.
2014. júl. 28. 22:54
 3/6 tap bela ***** válasza:
Sajnos nem jó megoldás, ha már pénzt adunk whey fehérjére, akkor válasszuk a jót wpc80.
2014. júl. 29. 11:27
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi
2014. júl. 29. 12:36
 5/6 A kérdező kommentje:
és a szójafehérjéről mi a véleményetek?
2014. júl. 29. 12:36
 6/6 tap bela ***** válasza:

Személy szerint mindig is lebeszéltem róla, akik kérdeztek. A szója ekkora mennyiségben, és ilyen koncentrátcióban, mint ahogy mondjuk testépítés szempontjából isszák szerintem nem megfelelő.

Szilárd étkezéssel igen. Esetleg valamivel keverve, kisebb mennyiségben, de csak szójafehérje, nap mint nap 2-3 alkalommal 30-40g, azt ne mtartom jónak.

2014. júl. 29. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!