Lehet minden nap bicepszet edzeni ha eleget alszom?
Figyelt kérdés
8-9 óra alvás és whey pro + sok kaja.
Kipiheni az izom magát? Vagy nincs értelme?
2014. aug. 30. 14:04
1/7 anonim válasza:
Nem. Miért nem a combfeszítődet akarod mindennap edzeni?
2/7 anonim válasza:
Meg lehet nézni szombat vasárnap a barátok közt új részét? (Nem a péntekit)
Szerintem ha ez az elképzelésed hagyd a pi*csába. 1 hét a teljes regeneráció egy izomcsoportnak (kivétel has, vádli az mehet 2x)
3/7 anonim válasza:
Mi a szarnak edzenéd minden nap? Nem, nem fogja kipihenni magát az izom. Fogadjunk lábra nem is edzel.
4/7 anonim válasza:
de parasztok vagytok, lehet tolószékes, és csak bicózni tud egyedül...
5/7 anonim válasza:
Szerintem ha az lenne leírta volna. De ha egészséges vagy akkor felesleges annyit bicepszezni. Inkább menj rá a tricepszre is, mert az is fontos.
6/7 anonim válasza:
Ezaz mit kell belekötni? És ha amputált a gyerek vagy bénult. Lehet csak törzse van meg karja azon is csak bicepsz és ő arra akar edzeni. Mi ezzel a baj?
7/7 anonim válasza:
Szerintem semmi. Nekem a testem 90%-a bicepsz 10% pénisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!