"Én tisztán azzal a szándékkal jöttem, hogy indulatok keltsek és ellenszenvet, úgyhogy már elértem, amit akartam"
Ha ilyen nyíltan vállalod, meg azt is, hogy el sem olvasod a kommenteket, akkor feleslegesen mondom el a nyilvánvalót; ideböfögtök valami hülyeséget (a tömegnövelő károsabb mint a cigi, mondjuk) aztán mindenkit, aki ráugrik, bunny-f4sszopó broscience-s agyatlan marhának tituláltok. Garantált az oldalas vita. Tényleg kizárólag a provokálás miatt vagy itt.
Csak azt nem értem, hogy ha csak simán trollkodni akarsz, akkor minek itt teszed meg? Ennyire vagy csak kemény? Menj valami szennyoldalra, mondjuk a napiszarra, vagy ne is, az mára már nagyon híg, mondjuk valami gore oldalra, vagy a 4chan-re például. Ott kezdj nekik el trollkodni, ott meg lehet mutatni, mekkora nethuszár valaki.

De mondom oriza, ez nem teljesítmény, hidd el :) Én a régi napiszaron kommentelő voltam. Nem a mostani sekélyes foson, a régi, botrányhős napiszaron, ahol még igazi szupertrollok voltak. Na, ennek az oldalnak vannak ám nemzetközi megfelelői is. Ha valaki ott kezdi el osztani az észt, akkor ha nincs szerencséje, feltörik mindenét, felkutatják, pokollá teszik az életét.
Csak hát kis trollunk egyelőre még csupán itt próbálgatja magát. Eddig gondolom a gasztró kategóriát boldogította, és látta, hogy már elég jól fel tudja húzni a 30-55 közötti nőket, most jött ide, keményített egy fél fokot.
Unatkozik szegény :) Szóval ebben semmi dicsőség nincs. Sem a trollkodásban, sem az irreleváns marhaságaidban. Összementél a szememben, mint hideg vízben a tököm.

Örülök, hogy ebben a stílusban válaszoltál. Legalább egyértelműbb, hogy te is egy drugsbunny kopizó srác vagy és ez a legzavaróbb. De elárulom, hogy nem azért nem kedvellek, mert beszóltál vagy nem értettél velem egyet. Sokkal inkább a stílus, amit itt eröltetsz és próbálod ezt az oldalt saját Edző Válaszol rovatoddá degradálni, mint azon a tipikus sárga oldalon;)
Hidd el, hogy drugsbunny stílusa még neki sem áll jól pláne nem egy hozzád hasonlónak:)
Próbálj meg valami eredetivel előállni és akkor talán hitelesebb leszel majd, de most még sajnos csak egy gyenge utánzat vagy;)
Örülök egyébként, hogy még írod a válaszokat és szórakoztatsz, remélem megtartod ezt a jó szokásod még egy darabig:)

"Örülök, hogy ebben a stílusban válaszoltál. Legalább egyértelműbb, hogy te is egy drugsbunny kopizó srác vagy és ez a legzavaróbb. De elárulom, hogy nem azért nem kedvellek, mert beszóltál vagy nem értettél velem egyet. Sokkal inkább a stílus, amit itt eröltetsz és próbálod ezt az oldalt saját Edző Válaszol rovatoddá degradálni, mint azon a tipikus sárga oldalon;)
Hidd el, hogy drugsbunny stílusa még neki sem áll jól pláne nem egy hozzád hasonlónak:)
Próbálj meg valami eredetivel előállni és akkor talán hitelesebb leszel majd, de most még sajnos csak egy gyenge utánzat vagy;)
Örülök egyébként, hogy még írod a válaszokat és szórakoztatsz, remélem megtartod ezt a jó szokásod még egy darabig:)"
én azt nem értem, h egyáltalán miért állsz neki vitatkoznii velük. én már nem erőltetem. drugs bunny egy tanulatlan bunkó, akinek óriási hiányosságai ( azt se tudja, h a zsírban oldódó vitaminokat túl lehet adagolni stb.) és elég erős kisebbségi komplexusa van. A rajongó meg pont olyanok, mint ők, ez most is bebizonyosodott.
Itt is szinte mindig leérvelik a "testépítő szakértőket", akik aztán vagy eltűnnek, vagy elkezdenek személyeskedni.
Ha meg kiírsz egy nehezebb kérdést testépítés témában, hirtelen egyikük sem tud rá értelmes választ adni, csak ugyanazt 7-8 betanult sablont ismételgetik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!