3 hónap alatt 9 kg jött színizomban pedig nem edzettem keményen?
Figyelt kérdés
Lehet ez genetika? Nem szedek semmiféle port meg szteroidot vagy fehérjét, úgyhogy még arra sem lehet fogni. Szerintetek? gyökerek kiméljenek ha lehet2014. aug. 25. 23:01
1/15 anonim válasza:
Ezzel felléphetnél a ki-mit-tud-on vagy elmehetnél a NASA-hoz, hogy tudjanak kutatni, vizsgálni téged. :)
Szóval nem hiszem, na.
3/15 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges, én is ebben a problémában szenvedek.
Kitartás, majd meggyógyulsz!
5/15 anonim válasza:
Gyökerek kíméljenek téged, de te itt gyökérkedsz másokkal. Hogy is van ez?!
6/15 anonim válasza:
De igen, én sem szedek semmiféle szteroidtáplálékkiegészítőt, méghozzá súlyokat sem merek megemelni mert múltkor is 10kgot híztam színizomba mikor 6ot emeltem egy súlyzóba, elképesztő trauma volt számomra.
7/15 anonim válasza:
Én meg múltkor faszbelosztol hiztam egy edzés alatt 4 kilo izmot
8/15 A kérdező kommentje:
füzessy tibor szokta nyilatkozni hogy neki is pár hét alatt 3-4 kg színizom jött fel úgyhogy nem értem a hitetlenkedést
2014. aug. 25. 23:45
9/15 anonim válasza:
Nekem 4 kiló jött színizomban öt hét alatt csak most picit le vagyok csoffadva mert nem fehérjéztem. :C
10/15 anonim válasza:
"3 hónap alatt 9 kg jött színizomban"
XD
Jah tudod mikor, az izmod csak úgy felépül a levegőből mi?
Az izom az biológiailag a fehérjéből épül fel abból áll össze olyan nincs hogy csak úgy felépül főleg nem 9kg 3 hónap alatt!Egy ház se épül csak úgy fel a semmiből!
Meg a zsír se csak úgy jön a testre aztán kész...
Ez mind bevitt tápanyag kérdése hogy miből tud építkezni a szervezet szerinted ez csak úgy megy hogy nő az izom azt kész? :D
Füzessy Tibiről meg csak annyit hogy keményen koxol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!