Testépítők vagy fogyókárózók, titeket nem csúfoltak/röhögtek rajtatok a kajátok miatt? Főleg a dolgozókra vagyok itt elsősorban kíváncsi, pl van egy pár elhízott kollégátok akik eszik a kakaós csigát meg a zsíros ételeke?
...és ti kikapjátok a táskátokból a csirke-rizs-zöldség kombinációt, nem cukkolnak?
Hogy lehet ilyenkor kedvesen de nyomatékosítva visszavágni.?
Köszönöm!
Én sem csak rizst és húst eszem.
ma pl sovány darált pulykahúsból, barna rizsből és sovány joghurtból készítettem rakott brokkolit, szoktam még ugyanígy rakott brokkolit és rakott karfiolt is.
Töltött paprika, paradicsomos húsgombóc, sült hal rizzsel, májas rizottó, lecsó stb stb mind szoktam ezeket enni, változatosan eszem én is :)
# 14
A testépítők azért esznek csirke húst mert magas fehérje tartalmú rizst meg azért lassú felszívódású színhidrát forrás!
El tudom képzelni a te változatos étrendedet!
itt max te vagy a fejben gyenge, mert nem látsz túl a sárga oldal kezdőknek szóló cikkeik... valóban nagyon jó dolog a rizs, de nem csak az létezik a világon... meg kell tanulni főzni, és nem lesz egyhangú sivár az étrended... de persze lehet leszólni meg lepontozni mindenkit aki túl lát a csirke rizs pároson mégis képes tisztán étkezni, de ez a te szegénységi bizonyítványod.
A Makrotápanyagok a fontosak, nem pedig az, hogy miből viszed be azokat... 2 étel ismeretével pedig nem leszel előrébb, lehet most, hogy pár hónapja talán ezt tömöd magadba, még szentírásnak veszed, de ha majd évek óta számolod a makrotápanyagokat mint én, hányni fogsz a csirke rizs párostól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!