BCAA fogyasztasa mikor a legajanlatosabb? edzes elott/utan vagy kozben igyam?
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 20:06
1/9 anonim válasza:
A legfontosabb edzés után a protein mellé.
2/9 anonim válasza:
Nem inkabb elotte? Egy az hogy energizal,A masik jo tulajdonsaga hogy vedi az izmokat a katabolikus allapotol.Mirt edzes utan ajanlatos fogyasztani?
3/9 anonim válasza:
Edzés előtt is mehet, de mivel eszünk előtte 1-1,5 órával egy teljes étkezés így marhára nem kell védeni az izmokat, mert addig kitart a kaja. Edzés után viszont nem árt minél gyorsabban visszatölteni a tápanyagokat.
6/9 anonim válasza:
bár ezért engem most valószínű, hogy kitiltanak, de nem gond, úgyis unom már. :)
7/9 anonim válasza:
Nehulyeskedj.Sok fiatal koztuk en is hozzad fordulunk tanacsokert:)
8/9 anonim válasza:
Már voltam tiltva linkekért, pedig akkor sem terméket linkeltem csak edzésterveket. De azt sem szabad.
9/9 anonim válasza:
Ha van rá keret, akkor reggel, edzés elõtt, edzés után kéne, ha nagyon nincs, akkor edzés után mindenképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!