Szerintetek Molnár Péterböl lehet, , nagy testépitő"?
Figyelt kérdés
Gondolok itt profi karierre illetve jo helyezésekre profi versenyeken..
Esztétikus teste van, szép tömör izmok..
Ez személyes vélemény. Magyar testépitők közt szerintem neki legjobb a formája.
2014. aug. 21. 11:15
21/29 anonim válasza:
Nagyon nagyon messze van Krisz Petitől.
22/29 DEXTER22 válasza:
A képek nem ezt mutassák.....és egyértelmű hogy te ezt mondod mert edzőtársad peti...elfogult vagy de nem mindegy..
23/29 anonim válasza:
Szerintem te is elfogult vagy 66%-os.
Krisztiánról vannak friss képek, Petiről viszont fogalmad sincs, hogy most milyen formában van. De sejtésem szerint inkább javulás feltételezhető nála is.
24/29 DEXTER22 válasza:
Hat ha valaki tud róla mutatni mostani fotót ak linkeje be és kiderul minden de igazad van nem tudjuk hogy mien formába van peti..
25/29 anonim válasza:
66%-os!
Miért kellene friss kép? Szerinted minden testépítő ugyan úgy időzít? Peti most vitt végig két szezont pihenés nélkül. Ne az aktuális formád nézd. Egyszerűen nézd végig az eddigi eredményeiket, valamint Peti eddigi legjobb formájához mért Kriszt hogy volt e már olyan valaha.
26/29 DEXTER22 válasza:
Jól van én nem vitatkozok....nálam krisz a jobb enyi ...nálad meg peti ...enyi a dolog
27/29 anonim válasza:
Nálad Krisz, mindenki más szerint meg Peti. Ennyi.:-)
28/29 anonim válasza:
Nincs itt ebből vita, és nem is azért állok Peti mellett mert jó barátom. Hanem azért amit mindenki más is tud rajtam kívül. Kis rálátás és hozzáértés kell csak a testépítéshez. Sajnos bármilyen jó is Krisz., Peti olyan adottságokkal rendelkezik ami nincs meg Krisznél és nem is lesz. Sosem lesznek olyan arányok, olyan keskeny csípő...stb..de ez az eredményekből látszik is, és hozzáértő emberek véleményéből is akik Petiről nyilatkoznak.
29/29 anonim válasza:
Azért megnézném bereczky hol nyerne top de colmart. Magas, széles derekú több munka, mint jó adottság. Szerintem a szép formához egy 165-175cm kell. A fölött egy jó tapadású hát sem úgy adja ki magát. Rengeteg munkája van benne ez becsülendő, de nem lesz ilyen esztétikus, mint peti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!